RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold er i full gang med å forsterke neste sesongs MS-stall.
MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold er i full gang med å forsterke neste sesongs MS-stall.

Tre nye på plass

Manglerud Star er i ferd med å styrke defensiven før neste sesong i 2. divisjon.

MANGLERUD: Et allerede tynt besatt forsvar ble ytterligere svekket da Lorenzo Caroprese og Henning Jørgensen takket for seg etter året sesong. Derfor var det også naturlig å fokusere mest på defensive forsterkninger først – og nå er tre spillere på plass som skal hindre MS i å slippe inn mange mål neste sesong.

Rutinerte folk

Alle som er kommet har vært lenge i «gamet».

Fra Drøbak/Frogn kommer Anders Granstad og Torgeir Hoås, henholdsvis keeper og forsvar/midtbane. I tillegg er den tidligere Aalesund-spilleren Thomas Gjørtz (stopper) – som sist sesong spilte for Skarbøvik – klar. Fra før er også backen Simen Goplen hentet inn.

– Med disse spillerne har vi forsterket bra bakover på banen. Likevel har jeg lyst på én spiller til i det bakre leddet, og vi trenger også en keeper til. Det er viktig for meg å ha to gode keepere som også holder nivået hvis vi eventuelt skulle rykke opp, sier MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

På talentjakt

MS har nå ferie, men 1. desember starter laget opp treningen igjen.

– Det er mange ledige spillere på markedet, så det kommer nok til å komme en del prøvespillere, forteller Hansen Wold.

Han håper å ha hele spillerstallen i boks 4. januar, selv om det er noe usikkert hvordan det blir med forsterkninger i de fremste rekkene.

– Det kommer litt an på om vi får på plass nok midler. Men jeg har også lyst til å hente noen unge og lovende, men de spillerne er det tøff kamp om her i Oslo, sier Hansen Wold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere