RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre nye pågrepet

Ytterligere tre personer ble tirsdag pågrepet i forbindelse med Kalbakken-drapet. Politiet utelukker ikke flere pågripelser

Politiet pågrep tirsdag 16. oktober 2007 ytterligere tre personer etter drapet på Kalbakken den 12. august 2007. De tre personene er siktet for drap eller medvirkning til drap.

Åtte pågrepet

Fem personer er fra tidligere av pågrepet og varetektsfengslet i saken, med tilsvarende siktelse. Noen av de siktede i saken har tilknytning til Frankrike og Tyskland.
En av de siktede som allerede er varetektsfengslet i saken, ble pågrepet i Nederland, og er blitt utlevert til norsk politi. I tillegg er en person siktet for drapsforsøk i forbindelse med samme hendelse.

Utelukker ikke flere

Oslo politidistrikt skal ta stilling til om de siste pågrepne også skal fremstilles for varetektsfengsling, etter at de har avgitt forklaring.
Politiet utelukker ikke ytterligere pågripelser, og oppfordrer personer som mener å ha opplysninger i saken om å ta kontakt med politiet.
To personer ble innlagt på sykehus etter hendelsen, den ene døde på sykehuset fredag 17. august, av skadene. Den andre er siktet og varetektsfengslet i drapssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere