RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre om Ove Bevolden


Gro Smedsrud, Nadeem Butt og Knut Tormod Smedsvig.
Gro Smedsrud, Nadeem Butt og Knut Tormod Smedsvig.
Romslig, kreativ og en mann med tusen jern i ilden er noe av det Knut Tormod Smedsvig, Gro Smedsrud og Nadeem Butt sier om Ove Bevolden.

Knut Tormod Smedsvig, leder i Holmlia Sportsklubb:
– Ove lever og ånder for Holmlia, og som daglig leder i Sportsklubben får han på godt og vondt levd med Holmlia til alle døgnet tider, både det idrettslige og andre sosiale prosjekter med base på klubbhuset. Han er en engasjert og romslig person som har troen på at engasjement og innsats kan forandre nærmiljøet til det bedre.

Gro Smedsrud, stasjonssjef Manglerud politistasjon:
- Når noen bruker så mye av sin tid på å gjøre livet bedre for andre er det bare å ta av seg hatten. Ove er kreativ, har masse ideer og har en drivkraft til å gjøre noe for sitt eget nærmiljø. Vi har dratt veksel på Ove i mange sammenhenger og vil fortsette å gjøre det. At han blir kåret til årets navn er veldig hyggelig.

Nadeem Butt, leder i bydelsutvalget Søndre Nordstrand:
- Ove er en meget engasjert lokal profil på Holmlia. Han har tusen jern i ilden. For han er ingenting umulig og han går på med krum rygg. Han er en idéfabrikk og er preget av en optimisme som er veldig sjelden. Han er også veldig inkluderende og prisen er meget fortjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere