RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre påkjørt i fotgjengerfelt


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Torsdag fikk politiet tre meldinger om personer som var påkjørt i fotgjengerfelt.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Første melding kom litt før klokken 15. Da var en 12 år gammel gutt påkjørt i Vårveien på Simensbråten. Han ble kjørt til Ullevål sykehus med skader i hodet. Den 44 år gamle føreren ble fratatt sertifikatet på stedet.Klokken 17.38 ble en dame påkjørt av bil på Mosseveien ved nummer 270. Hun hadde med sin sykkel krysset veien i fotgjengerfelt, men var blitt påkjørt da hun kom til fortauskanten. Den 59 år gamle kvinnen ble kjørt til legevakten. Føreren, en 46 år gammel mann ble fratatt førrekortet.

Og så samme meldingen kl. 22 . Da ble en 16-årig gutt påkjørt utenfor Trasop skole. Han ble kjørt i ambulanse til Legevakten med en muligens brukket arm. Den 41 år gamle sjåføren ble fratatt førerkortet.


Andre saker fra Manglerudpolitiets logg:

Kjørte ufint

Dal/Brenna: Natt til lørdag ble en bil stoppet på Enebakk-veien . Da hadde den kjørt ufint i Dal/Brenna-området på de glatte veiene. Den 24 år gamle sjåføren fikk et forenklet fore-legg.

Brent Grandiosa

Lambertseter: Klokken 06 lørdag morgen våknet beboere i en blokk i Grusveien på Lambertseter og kjente at det luktet røyk i oppgangen.

Dette viste seg å komme fra en leilighet hvor komfyren sto på og en Grandiosa hadde fått et sterkt preg av å ha blitt overstekt.

Den mannlige beboeren ble kjørt til legevakten for røyk-sjekk.

Brannvesenet tok seg av utlufting.

Hadde passasjer i varerommet

Lambertseter: Lørdag ettermiddag ble en varebil stoppet i Langbølgen på Lambertseter. Den polske sjåføren hadde lovlig med seg to passasjerer i forsetet. Men ved nærmere undersøkelse ble også varerommet brukt til persontransport. Dermed ble det et forenklet forelegg på føreren.

Moped uten lys

Ljabru: Natt til søndag oppdaget en politipatrulje en mørk-lagt moped i Ekebergveien ved Ljabru. Den 17 år gamle føreren fortalte at han hadde lånt mopeden. Han hadde ikke førerkort - og var heller ikke edru. Dermed gikk veien til sentralarresten.

Var innelåst

Holmlia: Søndag morgen ble det oppdaget at det var knust en rute i Holmlia senter. Ved nærmere undersøkelse ble det funnet en mann i 2. etasje. Han fortalte at han hadde blitt innelåst dagen før og hadde sovnet på toalettet. Han ble kjørt til sentralarresten.

Stein gjennom vindu

Ryen: Søndag formiddag ble det oppdaget at det var kastet en stein gjennom et vindu til en bilforretning i Ryensvingen 13. Politiet etterforsker saken for det var stjålet en del ting fra et kontor.

Lang kø for istapper

Bryn: Tålmodigheten ble satt på prøve for mange som søndag ettermiddag skulle gjennom Brynstunnellen nord-vestover. På grunn av store istapper i taket måtte nemlig veien stenges mens tappene ble fjernet. Køen sto en stund i begge feltene tilbake til Lambertseterveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere