RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre personer kjørte i rus


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Karl Andreas Kjelstrup
I løpet av torsdag kveld og natt til fredag hadde Manglerud-politiet hele tre tilfeller av kjøring i ruset tilstand.

Mistanke om rus

SKULLERUDDUMPA: Torsdag kveld kom en politipatrulje over en varebil som hadde fått stans i Skulleruddumpa. Sjåføren, en 27 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort. På grunn av at det var mistanke om at han var ruspåvirket ble han kjørt til sentralarresten for utvidet blodprøve.

Kjørte i bom

MORTENSRUD: Natt til fredag kjørte en bil i en bom i Lofsrudhøgda.  Politiet hadde først fått melding om en meget beruset bilfører i Dalsåsen. Etter litt leting i nærområdet, kom de til Lofsrudhøgda hvor bilen altså hadde kjørt på en bom. Den 47 år gamle bilføreren ble kjørt til legevakten.

Fyllekjøring

LAMBERTSETER: Litt før klokken 04 natt til fredag stoppet politiet en bil i Østerliveien på Lambertseter etter mistanke om fyllekjøring. Den 18 år gamle føreren ble kjørt til sentralarresten mens Viking tok seg av bilen.

Falt ned fra stige

MORTENSRUD: Litt før klokken 12 onsdag formiddag ble det meldt om en arbeidsulykke på Mortensrud skole. En dame hadde falt ned fra en stige. Hun ble kjørt til Ahus med ukjent skadeomfang.

Ingen slåsskamp

BJØRNDAL: Onsdag kveld ble det meldt at det pågikk slåsskamp ved Bjørnholthallen. Da politiet kom til stedet, var ingen kamphaner å se.

Tok to pass

OPPSAL: Onsdag kveld ble det meldt om innbrudd i en leilighet i Haakon Tveters vei på Oppsal. Tyv hadde kommet inn gjennom et vindu og fått med seg to pass.

Tok etterlyst mann

ABILDSØ: Onsdag ettermiddag kom politiet over en bil som var begjært avregistrert. Den hadde stått en stund i veien ved påkjøring til E6 på Abildsø. I bilen var en person som var etterlyst. 50-åringen ble kjørt sentralarresten.

Stjal TV og klær

HOLMLIA: Onsdag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Asperudtoppen på Holmlia. Uvedkommende hadde tatt seg inn gjennom en verandadør og tatt med seg en TV og klær.

Stjal smykker

OPPSAL: Torsdag ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Haakon Tveters vei i løpet av onsdagen. Tyven hadde kommet seg inn gjennom et vindu og fått med seg smykker.

Dette innbruddet kan muligens settes i forbindelse med et tilsvarende i samme vei onsdag kveld.

Bortviste fire ungdommer

MORTENSRUD: Torsdag formiddag meldte vekter på Mortensrud T-bane om ordensforstyrrelser. Fire unge lagde bråk og bedrev hærverk.  Fire 16 år gamle gutter ble tatt og innrømmet forholdet. De ble bortvist fra stedet. Saken blir fulgt opp etter anmeldelse fra vekteren.

Liten smell

SÆTER: Torsdag ettermiddag fikk politiet melding om en mindre smell mellom to biler på Sæter. Da patrulje kom til stedet, var partene borte. Etter hvert fikk politiet kontakt. En av førerne, en 37 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort. Det ble bare mindre materielle skader.

Tre til legevakten

RYEN: Tre personer ble torsdag ettermiddag kjørt til legevakten etter påkjørsel bakfra i Svartdalstunnelen nedenfor Ryen. I følge politiet skal de ha pådratt seg lettere skader. Det oppsto trafikale problemer i forbindelse med opprydding etter sammenstøtet.

Stakk etter tagging

MORTENSRUD: Torsdag kveld ble fire taggere observert mens de holdt på med sin ”kunst” på Mortensrud T-banestasjon. De stakk da de forsto at de ble iakttatt.

Oppdaget person på terrassen

JOMFRUBRÅTEN: Litt over klokken 04 natt til fredag oppdaget en huseier i Jomfrustien at det var en person på terrassen hans. Vedkommende stakk da han forsto at han var oppdaget, og sporene gikk mot trikkeholdeplassen.

Etter en stund kom politiet over to personer hvor den ene kunne passe til beskrivelse. Det kunne imidlertid ikke knyttes konkret sammenheng, og de to mennene på 22 og 30 år fra Øst-Europa ble sluppet.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere