Gå til sidens hovedinnhold

Tre personer skutt på Bogerud

I løpet av et par timer mandag ble tre personer skutt med luftgevær på Bogerud. Politiet ber nå publikum om tips i saken.

Bogerud: Dette kan i verste fall være livsfarlig og vi ser svært alvorlig på hendelsen, sier etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon til Nordstrands Blad.

Det var mandag i forrige uke at i alt tre personer skutt med luftgevær på samme sted i General Ruges vei ved Martin Linges vei.

Klokken 11.35 ble en femten år gammel gutt på vei hjem fra skolen truffet av et prosjektil. Dette gikk gjennom tre lag med klær og inn i huden. Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus hvor kulen ble operert ut.

Klokken 13 ble en 70 år gammel kvinne truffet av et prosjektil på samme sted. Kulen gikk gjennom boblejakken og genseren og laget et blodig rift og blåmerke på kvinnens rygg.

Imellom disse to hendelsen ble også et postbud skutt i ryggen. Prosjektilet gikk gjennom klærne, men førte ikke til skader.

Avhengig av publikum

Ut fra kulen som ble operert ut av 15-åringen vet politiet at det dreier seg om et luftgevær. Utenom dette har de få spor i saken og ber nå publikum om hjelp.

Vi har forsøkt det meste. Vi har gjort åstedsundersøkelser, gått gjennom alle blokkene og gått fra dør til dør i området. Vi antar at det er ungdom som har gjort dette og at de ikke forstår rekkevidden av det de driver med. De skjønner ikke hva som kan skje hvis de treffer noen forkjært, sier Sundeng.

Hvis det er flere som er truffet, har opplysninger, har hørt noe, eller om det er ungdom som angrer på det de har gjort så ber vi dem om å ta kontakt med oss. Vi er avhengig av publikum for å komme noen vei og mottar også anonyme tips, legger han til.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden