Tre poeng på to minutter

Petter Johansen sørget med sitt frisparkmål i det 72. minutt for å snu kampen mot Oldenborg. Kun to minutter senere ble han matchvinner med sitt 2-1 mål.

Petter Johansen sørget med sitt frisparkmål i det 72. minutt for å snu kampen mot Oldenborg. Kun to minutter senere ble han matchvinner med sitt 2-1 mål. Foto: Foto: Thomas Granerød

Korsvoll spilte langt under pari mot hardtkjempende Oldenborg, men topplag tar ofte alle poengene med seg til slutt.

Eirik Nakstad hadde flere gode skuddforsøk mot Oldenburg. Bare synd for ham og Korsvoll at han fikk et noe uforståelig rødt kort 10 minutter ut i den andre omgangen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Solen varmet nok mer enn selve spillet for Korsvoll-supporterne, men til slutt kunne de juble for seier og tre nye poeng. Foto: Foto: Thomas Granerød

KORSVOLL: Oldenborg tok ledelsen ved Arild Tjørve etter bare syv minutter spilt på Korsvoll kunstgress i stekende varme lørdag, men det holdt ikke inn for hardtarbeidende gjester ved denne anledningen - noe som med rette kan føles urettferdig etter kampslutt.

For det var Oldenborg som førte oppgjøret, mye takket være et meget ubesluttsomt og tamt Korsvoll-mannskap som til stadighet gjorde livet surt for sine supportere med det ene feilpasset etter det andre. Korsvoll virket rett og slett utilpasse, selv om laget tidvis produserte gode sjanser i oppgjørets første 45 minutter.

Rødt kort

Oldenborg startet best også i den andre omgangen og var meget nære 0-2 i det 59. minutt, men Korsvoll fikk reddet på streken. Dette bare fire minutter etter at Eirik Nakstad fikk marsjordre som følge av at han slang ut et bein da han ble felt av en Oldenborg-spiller.

– Jeg må si at dette var strengt idømt, var Nakstad sin korte kommentar etter det røde kortet.

– Spurte om å få ta frisparket

Det så ikke spesielt lyst ut for Korsvoll med slett spill og én mann mindre på banen, men et frispark i det 72. minutt skulle snu opp ned på hele kampbildet;

– Jeg spurte rett og slett om jeg kunne få ta frisparket, hadde en god følelse i forkant og det var deilig å se ballen plassert i mål, forteller Petter Johansen, som også lurte på hva som var feil med eget lag ved denne anledningen.

– Oldenborg er et lag vi burde klare å trille rundt med, i stedet ble det hele en krig som vi nesten klarte å tape, fortsetter Johansen, som bare to minutter etter frisparket ble matchvinner da han var på rett sted til rett tid sekvensen etter et hjørnespark.

– Jeg var nok litt heldig ved den anledningen, men jeg sto på rett plass da ballen dukket opp og da var det bare å dunke den i mål, fortsetter spilleren som ble tungen på vektskålen ved denne anledningen.

– Skal til kvalik

Etter seieren over Oldenborg leder nå Korsvoll sin avdeling i tredje divisjon med hele 10 poeng foran Røa - og det er heller ingen tvil om hva målsettingen til årets Korsvoll-mannskap er;

– Vi skal selvfølgelig klare å nå målet vårt om kvalik til andredivisjon. Da må vi vinne slike kamper som mot Oldenborg her hjemme på Korsvoll, avslutter redningsmannen Petter Johansen til Nordre Aker Budstikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.