RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var i denne delen av Østensjøveien, i retning Helsfyr og sentrum, at et råttent tre måtte se seg slått av tyngdekraften torsdag ettermiddag.
Det var i denne delen av Østensjøveien, i retning Helsfyr og sentrum, at et råttent tre måtte se seg slått av tyngdekraften torsdag ettermiddag. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: GOOGLE MAPS

Tre sperrer Østensjøveien

Et tre skal ha falt og sperrer Østensjøveien torsdag ettermiddag.

HELSFYR/BRYN: «Melding om veltet tre ved Bryn brannstasjon. Har falt over og sperrer begge felt i Østensjøveien» skrev politiet på Twitter klokken kvart på seks torsdag ettermiddag.

– Det viste seg å ikke være så veldig alvorlig. Det er et råttent tre som har falt over veien og sperrer det ene kjørefeltet, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til dittOslo.no like før klokken 18.

Treet har falt ved Østensjøveien 10, som ligger like ved krysset Østensjøveien/Tvetenveien ved Østre gravlund. Det er feltet i retning sentrum i Østensjøveien som er sperret.

– OBRE (Brann- og redningsetaten, journ.anm.) er i ferd med å fjerne treet nå. De har gode motorsager, sier Grøttum.

Operasjonsldederen kjenner ikke til at det er vindforhold på stedet som skal ha foråsaket trevelten.

– Det har bare falt. Det var vel mett av dage.

Operasjonssentralen oppdaterte Twitter klokken 18 med følgende melding: «Gammelt råttent tre som har falt ned. Sperrer kun feltet retning sentrum. Ikke fare for at andre tre skal falle ned».

Les flere nyheter fra dittOslo.no her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere