RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre spørsmål til SiljeWinther

Gamle Oslo FrP vil gratulere Silje Winther med topplassering på Gamle Oslo Aps BU-liste. Vi håper at dette kan medføre at Gamle Oslo Aps BU-gruppe i 2011-2015 vil prioritere eldreomsorgen. I den forbindelse har Gamle Oslo FrP tre spørsmål som det kan være interessant for velgerne i Gamle Oslo å få svar på før valget.

1. Mener Silje Winter at det er tilstrekkelig med sykehjemsplasser i Gamle Oslo? Hvis svaret er nei: Synes Silje Winter at APs nåværende BU-gruppe i Gamle Oslo har gjort jobben sin når de har stemt mot FrPs forslag om å øke antall sykehjemsplasser med 15 plasser de siste tre årene?

2. Mener Silje Winter at det er greit å ta penger fra eldremillarden som bystyret bevilget til bydelene og bruker på andre områder enn eldreomsorg? Hvis nei: Hva synes hun om at Gamle Oslo Aps BU-gruppe gjorde nettopp dette i Budsjett 2011?

3. Vil Silje Winter om hun skulle bli Gamle Oslos neste BU-leder innta en mer offensiv rolle enn dagens BU-leder, og se muligheter innenfor de eksisterende rammer til bydelen til å prioritere eldreomsorgen, eller vil hun også kun legge skylden på det til enhver tid sittende byråd for at bydelen ikke prioriterer eldreomsorgen?

Roy Hammerø

Leder i Gamle Oslo Frp

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere