*Nettavisen* Nyheter.

Tre tatt for hjemmeran etter biljakt

De tre skal ha satt bind for øynene på eldre ektepar. Da politiet skulle pågripe dem forsøkte de å stikke av i en stjålet bil.

03.03.15 09:45

MAJORSTUEN: Politiadvokat Shaista Jabeen Abid ved Majorstua politistasjon i Oslo bekrefter til VG at tre personer fremstilles for fengsling mandag ettermiddag.

Etter det Nettavisen dittOslo kjenner til, ble de tre pågrepet etter en biljakt i en stjålet bil.

Biljakt

De tre skal være siktet for et svært grovt hjemmeran på Smestad, 20. februar i år. Et eldre ektepar ble her ranet hjemme i sin egen bolig, der de skal ha blitt holdt fanget i over én time.

Det var rundt 22.30, fredag kveld, at en ordenspatrulje fra Majorstuen politistasjon så den stjålne bilen. Polakkene ville ikke stoppe for politiet og det ble en kort biljakt som endte i Hoffsveien i Bydel Frogner.

Nå er to menn og en kvinne siktet i saken. Alle er polske statsborgere.

De to mennene er siktet for grovt ran, mens kvinnen er siktet for heleri.

Les også: Hundeføreren trosset pappa og ble politi

Fant tyvgods

Nettavisen dittOslo har fått opplyst at politiet ransaket en bolig i Hoffsveien i forbindelse med pågripelsen. Her ble det funnet tyvgods og det ble funnet ammunisjon.

VG har vært i kontakt med to av forsvarerne i saken. Øystein Storrvik som representerer den ene mannen ønsker ikke å kommentere saken, mens Kjell Dahl som representerer den andre, sier at hans klient nekter straffskyld.

Les også: Thomas er Oslos innbygger nummer 650.000

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.