Tre timer med Vålerenga

Davy Wathne betegner Kjetil Rekdal som den beste taktikeren i Tippeligaen.

Davy Wathne betegner Kjetil Rekdal som den beste taktikeren i Tippeligaen. Foto: Foto: Christian Haksø

Sendingen er over. Bohemen Live i opptak vil bli publisert 11. september 2014.

Kjetil Rekdal kommer til Bohemen Live. Vi skal ta en prat med ham om sesongen så langt. Her fra Bohemen Live i 2013. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Se mål og høydepunkter fra kampen her

VALLHALL: Klokka 18.00 overfører vi nemlig toppoppgjøret mellom Vålerenga 2 og Follo i Oddsenligaen avdeling 4 direkte fra Vallhall, på våre nettsider www.lokalavisen.no

Se teaser for Bohemen Live nede til høyre. Mandag kan du se hele sendingen i vinduet øverst.

At lokalavisen overfører 2. divisjonsfotball er ikke noe nytt. Denne mandagen skal vi imidlertid for første gang overføre en fotballkamp i tokameraproduksjon. Dermed får du som følger kampen på skjerm, brett eller telefon komme enda tettere på spillerne. Klanens Webradio, med Rune Julsvik og Frank Ove Hansen, kommenterer kampen.

Her finner du alle programmene av Bohemen Live

Bohemen Live er tilbake

Men sendingen starter allerede klokka 17.00. Da gjør forrige sesongs supportermagasin «Bohemen Live» comeback, med sending direkte fra Vallhall. Dit kommer selveste I.

Programleder Christian Haksø lover å grille Kjetil Rekdal om sesongen så langt, og komme til bunns i A-lagets ujevne prestasjoner den siste tiden.

Og selvfølgelig er stadion-saken en het potet etter at den i august ble utsatt i bystyret i tolvte time. Og hvem er vel bedre til å belyse den saken, i en kombinasjon av faglig distanse og supportersubjektivitet, enn Klanen-talsmann Christian Kjellsen, som også er arkitekt?

I tillegg blir det konkurranser! Vi skal gi bort en bunke med Vålerenga-drakter, signert av sesongens A-lag.

Se høydepunktene fra Skeid – VIF 2

Gammel kjenning senket VIF

Må vinne over Vålerenga

Tabelleder Follo har fosset framover i Oddsenligaen den siste tiden, og har foreløpig et godt grep om opprykk etter sesongen. Et surt tap for Kjelsås i helgen har nok gjort Akershus-laget ekstra sultne på seier over gutta fra Oslo øst, som før kampen ligger på en syvendeplass på tabellen.

Det store spørsmålet er hvordan Vålerenga 2 svarer på denne utfordringen. Kan VIF bruke landslagspausen til å styrke andrelaget og sikre seier over serielederen?

Les også: Vålerenga 2 scoret tre mål, men tapte på overtid

Les også: Aalesund-kaptein Tollås Nation til Vålerenga

Les alt om Vålerenga på vår samleside.

Les også: Alt om 2. divisjon i Oslo på vår samleside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.