RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trebarnsfar tatt med amfetamin, hasj og kokain


DØMT: En 47 år gammel mann fra Litauen er dømt til sju måneders fengsel etter påkjørselen på Østre Aker vei som endte med at en 41 år gammel mann døde av skadene.
DØMT: En 47 år gammel mann fra Litauen er dømt til sju måneders fengsel etter påkjørselen på Østre Aker vei som endte med at en 41 år gammel mann døde av skadene. Foto: Illustrasjonsfoto
Mannen får betydelig strafferabatt for tilståelse som bidro til at flere ble tatt.

OSLO TINGRETT: Mannen, som er i begynnelsen av 30-årene og bosatt på Etterstad, kom med en uforbeholden tilståelse da han nylig møtte i Oslo tingrett.

Han var der tiltalt for salg av 863 gram amfetamin og 3,6 kilo hasj i Oslo den 2. november i fjor. 17. desember i fjor ble han også tatt med 28,62 gram kokain i leiligheten på Etterstad.

Tingretten mener kvantumet narkotika tilsier en streng reaksjon og retten ser skjerpende på at mannen har bidratt til spredning av narkotisk stoff i profittøymed.

Mannen ble tatt bare noen uker etter at han ble prøveløslatt etter en lengre fengselsstraff for samme type forhold. Han hadde på det tidspunktet tre år og 92 dagers resttid på dommen.

Mannens tilståelse har bidratt til oppklaring av saken, blant annet i forhold til andre involverte i saken, og han får 25 prosent reduksjon i straffen som settes til en samlet straff på fem års fengsel.

Les også:

Tatt for "kenguruaktig" promillekjøring

Her endte den elleville fylleferden

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere