RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tredje strake for Persbråten


Nesten: Jinsen He var nære på å sette ballen i kurven ved dette gode forsøket.
Nesten: Jinsen He var nære på å sette ballen i kurven ved dette gode forsøket. Foto: Foto: Thomas Granerød
Persbråten vant komfortabelt 63-51 over Hop i 1. divisjon i basket.

HOVSETER: Persbråten var det førende laget gjennom store deler av oppgjøret mot Hop, men gjorde det tidvis litt for spennende mot slutten av kampen.

Etter å ha ledet med 24 poeng rett etter halvtid våknet Hop til liv og knappet etter hvert ledelsen ned til 10 poeng med drøye fem minutter igjen å spille - da var det en merkbar uro å spore blant Persbråten-gjengen.

 
 

Nødvendig time-out

Dette resulterte i en nødvendig taktisk time-out 2.30 før slutt. Ole Gunnar Moss tok over taktikktavla og forklarte føringen videre mot etter hvert så håpefulle Hop - dette ga umiddelbar uttelling da Moss selv sørget for en suveren trepoenger og nærmest satte inn den berømmelige spikeren i kista.

Ubeseiret

Det endte til slutt med en komfortabel 63-51 seier til Persbråten - og dermed er laget ubeseiret så langt i mennenes 1. divisjon.

– Det er nesten skummelt å lede med så mye og vi begynte kanskje å slappe av litt, noe som virkelig kunne ha endt ille, sier Ole Gunnar Moss.

Målet til Persbråten var å holde gjestende Hop til under 50 poeng, noe de så vidt klarte;

– Ja, de fikk med seg 51 poeng, men det får vi alt i alt si oss fornøyde med. Vi startet kampen bra ved at vi klarte å presse Hop slik at vi fikk fine overganger i form av gode angrep.

– Ergo er jeg godt fornøyd med måten vi spilte forsvar på gjennom store deler av kampen, forklarer Moss og legger kjapt til at årets målsetting naturligvis er sluttspill og en topp fire plassering i serien.

FAKTA:

Persbråten BBK 63(37)
Hop BBK              51(23)
1. divisjon basket, menn.
Persbråtenhallen
PBBK: Leo Storm Omre 6, Erik Nikolai Stavseth 2, Helge Apan Reyes 7, Theodor Dahl Aliferis 17, Jinsen He, Charles Rutherford Ilstad, Herman Sørensen, Alexander Alferis, Ole Gunnar Moss 12, Lasse Groven Egeberg 12 og Christian Støring Bakken 7.
Tilskuere: 42.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere