RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Treffpunkt Holmlia

Holmlia: "Treffpunkt Holmlia" inviterer til et møte med professor og sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen 7. juni kl. 18.30 i Menighetssalen Holmlia kirke.

Under tittelen "Mangfold er fint, forskjeller er farlige?" utfordrer han vårt tenkesett og verdier.

Fra et overordnet perspektiv vil han ta for seg utfordringer og gleder i en internasjonal bydel som Søndre Nordstrand.

Vi er vant til at mangfold i form av eksotisk mat, kunst, internasjonal litteratur og kultur er akseptert i den norske offentligheten.

Men hvordan er det oss naboer i mellom? Når de norske verdiene blir satt på prøve og naboens måte å se verden på er helt annerledes enn din, kan det bli kollisjoner. Hva skal vi være klar over og hva kan vi gjøre for å unngå konflikter i lokalsamfunnet? Dette vil Thomas Hylland Eriksen komme nærmere inn på, forteller Mette Helland Jahr på biblioteket på Holmlia.

"Treffpunkt Holmlia" er et forum som søker å skape møteplasser på tvers av kulturer og generasjoner. Det blir også underholdning ved elever fra musikklinjen Manglerud v.g. skole, tid til en prat og lett servering. Det er gratis adgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere