*Nettavisen* Nyheter.

Trekker gebyrene ved Katten

Onsdag 30. mars kunne Nordstrands Blad fortelle at Trafikketaten hadde vært på ville veier da de ila gebyr for parkering langs Mosseveien ved Katten. Nå er det klart at de ikke vil påkjære rettens avgjørelse.

På Trafikketatens nettside kan vi nå lese at "Trafikketaten opphever parkeringsgebyr ved Katten". Her redegjør de for saken fra sist sommer. Saken avsluttes med følgende avsnitt:
"En av de gebyrbelagte bilistene ønsket å prøve sin sak for Oslo Tingrett og har fått medhold. Dette tar vi til etterretning. Trafikketaten vil ettergi gebyr som ble ilagt dem som parkerte utenfor kollektivfeltet ved Katten, på grunnlag av Vegtrafikklovens paragraf 3, sommeren 2004, understreker direktør Per Morstad i Trafikketaten."
Betyr dette at dere nå er ferdig med denne saken?
Vi tar rettens kjennelse til etterretning, og tilbakebetaler, sier avdelingsdirektør Anne Lise Haave.
Hvor mange får penger tilbake?
Det er snakk om ca. 470 forhold. Men dette gjlder bare de som har fått gebyr etter paragraf 3. De som har stått i kollektivfelt eller på bussholdeplass må selvfølgelig stå til rette for det.
Hva med kommende badesesong? Dere vurderte i fjor parkeringsforholdene som farlige. Vil dere ta opp med skiltmyndigheten om eventuell skilting av stedet?
Vi har stadig kontakt med politiet om skiltforhold, og det er naturlig at
forholdet på Mosseveien ved Katten også blir snakket om. Men det er foreløpig ikke tatt noe standpunkt i skiltforhold her, avslutter Haave.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag