RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekker seg som styreleder i Oppsal


OVER OG UT: Bjørnar Allgot har trukket seg som styreleder i Oppsal Håndball. Her på damekamp i Nordstrandhallen i høst. 
Foto: Anders Halvorsen
OVER OG UT: Bjørnar Allgot har trukket seg som styreleder i Oppsal Håndball. Her på damekamp i Nordstrandhallen i høst. Foto: Anders Halvorsen Foto: Foto: Anders Halvorsen
Bjørnar Allgot har valgt å trekke seg som styreleder i Oppsal Håndball.

OPPSAL: Allgot har sittet som styreleder i halvannet år. Etter at den økonomiske situasjonen i Oppsal Håndball ble kjent i sommer, har det tidvis stormet rundt han.

 
 


Den avgåtte styrelederen måtte tåle massiv kritikk i alt kaoset rundt herrelaget, som til slutt trakk seg fra Postenligaen i starten av sesongen.

Les siste nytt: Oppsal reddet fra konkurs

Allgot fikk også kritikk da juniorlaget gikk i oppløsning i høst.

– Krevende

Onsdag informerte han klubben om at nok var nok.

– Jobben som styreleder har vært veldig krevende, og jeg har brukt svært mye tid på denne jobben. Av hensyn til min familie og jobben som generalsekretær i Diabetesforbundet, har jeg meddelt styret at jeg trekker meg som styreleder, sier Allgot i en pressemelding.

– Jeg vil fortsatt jobbe med og for klubben i mitt hjerte, men da i en mer uformell rolle, fortsetter den tidligere styrelederen.

Tenker framtid

Allgot mener det er et riktig tidspunkt å trekke seg ut av klubben på.

– Nå som det er klart at akkorden er gjennomført og gammel gjeld er redusert, fant jeg tiden inne for å overlate stafettpinnen til andre. En stor takk til alle som har bidratt til at akkorden kunne gjennomføres. Alt ligger nå til rette for at Oppsal Håndball kan utvikle seg videre og fortsatt være et attraktivt tilbud i nærområdet, sier Bjørnar Allgot.

Ingolf Sundfør overtar som styreleder i Oppsal fram til valg på ordinær generalforsamling i februar. Som ny nestleder tiltrer Heidi Eiken.

– Tilliten tilbake

Daglig leder Kjetil Strømseth tror klubben har gått av endringer i styret.

– At det kommer nye personer inn, er viktig. Endringer vil forhåpentligvis være med på å gjennreise tilliten vår i Håndball-Norge og i nærmiljøet, sier Strømseth til Nordstrands Blad.

Daglig leder mener Allgot har jobbet steinhardt for Oppsal.

– Han (Bjørnar Allgot) har gjort en formidabel jobb. Allgot har vært styreleder i en tid hvor ting har gått galt. Men da det gikk opp for han og resten av styret hvor alvorlig ting var, har de gjort et stort stykke arbeid for å få klubben tilbake på rett kjøl.

– For Allgot var det aldri noe alternativ å stikke av fra problemene. I stedet brettet han opp ermene, sier Kjetil Strømseth.

Les alt om Oppsal, håndball og annen sport her: www.dittoslo.no/sport

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere