*Nettavisen* Nyheter.

Trekkspiller med begrenset repertoar plaget naboene

  Foto: Illustrasjonsfoto: Clipart

Heldigvis ga han seg. Og i Maridalen klarte ikke en pillepåvirket sjåfør å holde bilen sin på veien. Her kan du se hva politiet har twitret om i helgen.

OSLO: Her er et utdrag av meldingene på Twitter fra politiet i helgen.

Fredag 6. juli

Nesten skutt i feil leilighet: Like før klokken 19 fredag fikk politiet melding om at det var avfyrt skudd i en leilighet i Casparis gate 2 på St. Hanshaugen. En mann skal ha gått inn i feil leilighet, og blitt møtt av en person med en pistol, som skjøt etter ham i oppgangen. To menn ble senere pågrepet av politiet, den ene ble dimmitert etter avhør. I følge VG er disse i 30- og 40-årene. Ingen ble skadet.

Branntilløp 1: Fredag kveld rykket redningsetatene ut til Enebakkveien 164, hvor det var røykutvikling fra første etasje. Beboere ble evakuert, men det viste seg å være godt stekt mat som var grunnen. En person ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.

Branntilløp 2: Deretter ble det meldt om brannutrykning til Schwensensgate. Men politiet kunne raskt melde om at "Brannen er slukket. Ingen personer er skadet."

Savnet kom til rette 1: En 12 år gammel jente ble meldt savnet fra Årvoll, men hadde i løpet av et par timer kommet til rette igjen ved hjemmet sitt.

Lørdag 7. juli

Savnet kom til rette 2: En 7 år gammel jente ble lørdag morgen meldt savnet fra sitt hjem på Linderud. Ikke lenge etter var hun funnet og gjenforent med foreldrene.

Røyk i tunnel 1: Lørdag ettermiddag ble det meldt om røyk fra t-banetunnelen mellom Nathinaltheatret og Majorstuen stasjoner. Det var ingen tog i tunnelen, og brannvesenet søkte etter kilden til røyken, som etter hvert avtok av seg selv.

Søndag 8. juli

Røyk i tunnel 2: Mye røyk var det også i Tåsentunnelen halv to natt til søndag. En lastebil røyk kraftg på Ring 3 retning øst. Detr viste seg likevel ikke å være en brann, men lastebilens turbo som hadde røket. Dermed røyk det fra seg etter hvert.

Kjørte i grøfta: I tretiden søndag morgen kom meldingen om at en bil hadde kjørt i grøfta i Maridalen.

"Politiet på stedet ved Hammeren. Fører er ute av bilen og uskadd. Ikke behov for andre nødetater, kun tauebil," skrev politiet. Og fulgte opp med: "Mistanke om ruspåvirkning i Maridalen. Fører har tatt en del piller og blir kjørt sykehus. Blir tatt blodprøve og politiet oppretter sak."

Gasslekasje: Søndag kveld gikk gassalarmen på Bøler på grunn av en rar lukt. "Nødetatene på vei til Bølerlia hvor det er en liten gasslekkasje. Skal være freongass. Lekkasjen kommer fra et kjøleanlegg i kjelleren."

Åtte personer ble evakuert, men brannvesenet slet med å finne kilden til lukten. Beboerne fikk flytte tilbake, og så kom oppklaringen: "Kilden til lukten i Bølerlia funnet. Viste seg å være ei hensatt bensinkanne som nå er fjernet."

Forstyrret med trekkspill: Rundt klokken 20 kom denne meldingen fra politiet: "Flere støyklager på en som spilte trekkspill på Helsfyr. Begrenset repertoar, høyt volum, pågått i mange timer. Musikanten har nå avsluttet."

Jenter i veien: Og klokken 21.26 kom denne oppfordringen: "Til alle passasjerer: kan dere be deres sjåfør om å kjøre forsiktig forbi E6 inng Alnabru, da det står 2 jenter der. Takk."

Ti minutter senere var jentene forsvunnet.

Sloss på Torshov: "Melding om slosskamp på Torshov. Begge parter har forsvunnet fra stedet. Politiet søker etter 2 blodige personer."

Ulovlig fyrverkeri: "Flere meldinger om høye smell fra området Arnljot Gelinesvei. Flere patruljer sjekker området nå. Ikke melding om noen skadet."

Etter hvert kom det meldinger inn til politiet om at fyrverkeri var observert. Ingen hadde søkt om tillatelse, så politiet søkte i området etter kilden.

Hest på ville veier: Senere på kvelden var en løs hest observert løpende opp i skogen ved Grønmo. "Vi har ikke lykkes å komme i kontakt med noen som savner den. Er utenfor trafikert område nå" kunne politiet meddele.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.