RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trendfrisyren er superenkel


I hårtrendene for høst/vinter ser vi 60-tallets hestehaler og tuperte oppsatser med en moderne vri.
I hårtrendene for høst/vinter ser vi 60-tallets hestehaler og tuperte oppsatser med en moderne vri. Foto: FOTO: Redken
Nå er det 60-tallshår som gjelder!

- 60-tallsfrisyren er sexy og feminin, den er enkel å lage, og den kler alle, mener hår- og makeupartist Agnes Gulbrandsen, som vi møter under Shu Uemuras lansering av deres siste hårserie Kendo Ballet.

- Man kan lage et "fuglerede" på hodet ved å tupere hestehalen for så å lage en hårball, eller du kan feste en lav hestehale i nakken med litt volum bak på kronen, forklarer hun.

Avslappet og lettvint

- Du kan også gå for "rett opp av senga"-looken med løse lokker og et par hårspenner for å feste håret i nakken. Det tar bare noen minutter å få til, sier hun videre.

Gründereren av Pudder og eier av salongen Gevir, følger hårtrendene tett og forteller at høsten ikke bare åpner opp for feminin retrostil - streng maskulinitet er også aktuelt:
 

Les også: Dette er trendy!

Les også: Så sjelden skal du vaske håret

Les også: Variert vårhår- I følge Redkens stylist Guido er høsthåret basert på enkle hovedtrender; 60-tallshåret som er en gjenganger fra i fjor, maskulin wet-look med stramme linjer og sideskill, og hestehalen som både kan være stram og sexy, men også som bed-head-varianten med løse lokker. I tillegg til dette ser vi det rette, enkle og blanke håret, sier Gulbrandsen.

- "The Hills" - stilen med mørkere ettervekst og lysere hår utover i tuppene fortsetter også, men stripene skal være kalde og rene til høsten, sier stylisten.

Rettetang og hårolje

Gulbrandsens favorittverktøy er rettetangen som hun sier kan brukes til det meste.

- Rettetangen kan man bruke til både å rette håret med, lage bølger, krøller, og til og med volum hvis du har en tang som ikke er så bred.

Stylisten understreker samtidig viktigheten av varmebeskyttende produkter, og i tillegg mener hun at du bør sørge for å gi håret kontinuerlig fuktighet:

- Er det ett hårprodukt kvinner trenger i tillegg til sjampo, så er det en god hårolje til å pleie, beskytte og style håret med, mener stylisten.

- Hold også håret sunt ved å kure det flere ganger i uken. I tillegg er det lurt å gre håret forsiktig med en naturbørste og la det lufttørke så lenge du kan, sier Gulbrandsen.

Se flere bilder av trendy høstfrisyrer på Kvinneguiden.no!

Les også: Knæsj sommer!

Les også: Sommerens silhuett

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere