RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trendy i byn

Folk fra Oslo liker designmøbler, trøndere foretrekker holdbarhet og vestlendingene kjøper patriotiske møbler, melder Aftenposten.

Oslo:Selv om nordmenn generelt bruker mye penger på hjemmene sine, er det et klart skille på hva folk velger å dekorere hjemmene sine med.
Vi er nok ikke fullt så like som vi tror, og dette gjenspeiler seg i handlemønsteret, sier informasjonssjef Knut Skoe i Møbelrådet i en pressemelding.
I følge en undersøkelse gjennomført av MMI er det østelendinger utenfor Oslo og vestlendinger som bryr seg mest om at møblene er norskproduserte. Her i Oslo bryr vi oss mer om at møblene kommer fra nisjeforetninger framfor varehus eller kjeder. Hele 20 prosent av hovedstadsbefolkningen mener dette er viktigst når de kjøper møbler, melder Aftenposten.
Designfokuset er sterkest i Oslo-området og i Midt-Norge. Her synes et sted mellom 60 og 70 prosent at utseendet er av avgjørende betydning. I nord mener under halvparten av møbelkjøperne at dette er viktig, sier Knut Skoe til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere