RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trener som Real Madrid

Coerver Coaching er en treningsmetode som fokuserer på å forbedre de individuelle ferdighetene for fotballspillere i alle aldre. Coerver Coaching er anbefalt av FIFA og UEFA.

Manglerud: Denne treningsmetoden har som hovedprioritet å utvikle tekniske ferdigheter gjennom nye og revolusjonerende øvelser. Teorien bak Coerver Coaching bygger på at spillere som berører ballen mange ganger, forbedrer sin ballkontroll. På en vanlig treningsøkt berøres ballen ca 200 ganger, med Coerver hele 700-1 000 berøringer.

Konseptet er nytt i Norge og det var med stor interesse 22 unge fotballtalenter deltok for sjette gang i Manglerud Fotballhall.

Benyttes av verdens storklubber

- Dette er en global treningsmetode som bl.a. brukes av storklubber som Real Madrid, Arsenal og Manchester United og fått masse ros av verdens topptrenere, sa lederen for Oslo-avdelingen Cecilie Berg-Hansen.

Berg-Hansen er instruktør sammen med Brad Douglass som også er ansvarlig for virksomheten i Norden.

Han har jobbet med Coerver Coaching i Australia, USA, England, Jugoslavia, Sverige og nå i Norge.

Douglass har også solid spillererfaring som profesjonell i England, Skottland og Sverige.

Klubbtrenerne fornøyde

- Trenerne til de respektive spillerne er meget fornøyde da de har merket seg en markant forbedring av prestasjoner på deres egne treninger. Vi har planer om å starte et Coerver-Akademi til våren, der treningene vil bli lagt i to bolker á 12 uker fordelt til våren og høsten. Dette vil primært bli for jenter og gutter i alderen 8-14 år, forklarte Berg-Hansen som videre la til at alle vil få tilbudet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere