*Nettavisen* Nyheter.

Trenere i østkantduell

Mikael Oguz fra Grorud og Fawad Hussain fra Manglerud er plukket ut som to av seks finalister i kåringen av Norges beste trenerforbilde.

Mikael Oguz fra Grorud og Fawad Hussain fra Manglerud er med i kåringen av Norges trenerforbilde. Lokalmiljøet bestemmer hvem som vinner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Juryen består av Frode Kyvåg, Stig Inge Bjørnebye, Anders Jacobsen, Liv Grete Skjelbreid Poirèe, fjorårets vinner Sverre Mansaas Bleie og Kari Randen i AV-OG-TIL. Blant over 400 nominasjoner, har juryen plukket ut seks finalister som de mener fortjener tittelen Norges beste. Foto: AV-OG-TIL

GRORUD/MANGLERUD: Mikael Oguz fra Grorud og Fawad Hussain fra Manglerud er plukket ut som to av seks finalister i kåringen av Norges beste trenerforbilde.

Oguz har i en årrekke vært engasjert i Grorud Taekwondo Klubb, mens Hussain er en ildsjel innen fotballmiljøet i Manglerud Star.

Stjernespekket jury

- Hver eneste dag gjør landets trenere – innen alle idretter - en fantastisk innsats som rollemodeller for barn og unge over hele landet. Derfor har organisasjonen AV-OG-TIL fått med seg et stjernelag av kjente idrettspersonligheter for å hylle trenerne, og kåre Norges beste trenerforbilde, skriver AV-OG-TIL i en pressemelding.

Juryen består av Frode Kyvåg, Stig Inge Bjørnebye, Anders Jacobsen, Liv Grete Skjelbreid Poirèe, fjorårets vinner Sverre Mansaas Bleie og Kari Randen i AV-OG-TIL.

Blant over 400 nominasjoner, har juryen plukket ut seks finalister som de mener fortjener tittelen Norges beste. Juryen mener at de to trenerne utmerker seg som sterke kandidater.

Du kan stemme frem vinneren

Hvem som vinner finalen avgjøres av hvem som får flest stemmer på Facebook frem til fredag den 11. mai klokken 16.00.

Alle kan gå inn på www.facebook.com/avogtil og stemme sin favoritt fram som vinner.

- Det blir spennende å se om Mikael eller Fawad blir stemt fram som Norges beste trenerforbilde. Hver eneste stemme vil telle, så det gjelder å mobilisere alle man kjenner for å sikre seieren. Finalistene utmerker seg ved at de evner å se alle sine utøvere, samtidig som de vet at de selv blir sett. De er opptatt av å gå foran som gode eksempler, også når det gjelder idrett og alkohol. De er med på å gi ungdom sunne holdninger, sier Kari Randen, daglig leder i alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL.

Kan vinne besøk av idrettsprofil

Vinneren får et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner. I tillegg vil klubben hennes få besøk av en kjent idrettspersonlighet til en inspirerende treningsøkt. Idrettskjendisene Frode Kyvåg, Sara Nordenstam og Stig Inge Bjørnebye er av de aktuelle ”premiene”.

Finalerunden pågår frem til fredag 11. mai. Vinneren annonseres på P4 og www.facebook.com/avogtil lørdag 12. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.