RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Treninga er både svett og slitsom, men mest gøy, ifølge Sander Berg (Kjelsås) og Kevin Berg (Solemskogen). Kristin Tufte Haga
– Treninga er både svett og slitsom, men mest gøy, ifølge Sander Berg (Kjelsås) og Kevin Berg (Solemskogen). Kristin Tufte Haga Foto: Kristin Tufte Haga

Treneren er verdensmester!

Ikke alle har det som de unge kickbokserne i Bjølsenhallen - de har nemlig både verdensmestere og europamestere som trenere!

BJØLSEN: I Bjølsenhallen handler det om blant annet hook, uppercut, backhand, frontkick, roundkick og sidekick på treninga til Fighter Kickboxing Klubb.

Og sikkert inspirerende for både små og større kickbokserne, når trenerne blant annet både er verdensmestere og europamestere, som Thea Therese Næss i Fighter-klubben.

Les også: Verdens beste kickboksere

Og Kjelsåsgutta Stian Sukkestad (12) og Sander Berg (12) er også veldig fornøyd med både trenere- og treninga.

Kickboksing kulest!

– Og kickboksing er gøy - vi blir både slitne og svett etter treninga. Etter oppvarming er det kanskje “basic” slag og spark., I tillegg til spenst- og styrketrening. Det beste er sparring!! Kickboksing er kulest, og det vi satser på fremover sier gutta.

Nærkamp er intenst, gøy og slitsomt, sier Kevin Berg (11) fra Solemskogen, som har trent kickboksing i 4 - 5 år allerede, og også vært med i interne konkurranser.

To ganger i uka er det trening - i tillegg til noe egentrening for Nordre Aker-gutta.

SE STOR BILDESERIE

 

Ingen som dynker meg!

Dilek Celik (11) fra Jordal er på femteåret med kickboksing, og har brunt belte - grad 2!

– Når gutta prøver seg på meg på skolen, så setter jeg de på plass! Ingen som dynker meg i friminuttene, ler Dilek.

– Kickboksing er kjempegøy - jeg vil gjerne bli verdensmester! Forresten driver jeg jo ikke bare med dette - jeg går i tillegg på tegnekurs!

SE STOR BILDESERIE

Astma ingen hindring!

 Sahil Choudry (9) fra Bjølsen er på tredje året som kickbokser.

– Vi var veldig spente på om dette vile gå bra - Sahil har sterk astma. Men det har gått fint så langt - det viser at det er mulig å drive med trening selv med sterk astma. Det er ihvertfallverdt å prøve, sier mamma

– Jeg liker godt å være i nærkamp. Jeg har en onkel som også driver med kampsport, det er forbilde for meg, sier Sahil, som eventuelt skal graderes i løpet av kvleden.

– Jeg er ikke noen nervøs, bare gleder meg jeg!

Og det gikk veien for Sahil, som nå har gradert seg opp til brunt belte.

 

Fantastisk miljø!

 

– Det er helt fantastisk miljø i klubben med mange engasjerte medlemmer som er med og bidrar, sier sportslig leder Daimi Akin i Fighter Kickboxingklubb

Og klubbmerittene er mange, Akin kan fortelle om følgende medaljefangst av Fighter-deltakere under Kickboksing-EM for noen uker siden – i Aten: Gull til både Thea Therese Næss, Ida Abrahamsen, Ina Grindheim og Zsofia Reka Minda, og sølv til Andreas Lødrup, og Birgit Reitan Øksnes.

– Her er mange dyktige utøvere som bidrar til barne- og ungdomsarbeidet i klubben. Miljøet her er flott, og at medlemmene også er med og bidrar, gjør at vi kan gjennomføre 12 stevner/ turneringer i året, julebord, sommerfest, treningsleire, klubbens dag med mer. Uten det gode miljøet hadde vi ikke klart dette, sier Akin

Han forteller videre at klubben har 750 medlemmer fordelt på fire lokaler i Oslo, Asker og Bærum.

 

Mer om klubben: www.fighter.org

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere