RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KAMERATER: Mohamed Hussein (b.v), Haitam Aleesami (Fredrikstad),Mustapha Acriffi (Strømmen) , Ilias El Hafedi (Skeid), Adnan Haidar (Stabæk) ,Omar Fonstad Ull/Kisa) og Setar Salimi (Drøbak/Frogn). Esben Rashid (KFUM Oslo), Terje Kirsebom (Kjelsås), Arib Maazouzi (Gjelleråsen), Jonas Selhi (Lørenskog) og Fatmir Adem (Rustad).
KAMERATER: Mohamed Hussein (b.v), Haitam Aleesami (Fredrikstad),Mustapha Acriffi (Strømmen) , Ilias El Hafedi (Skeid), Adnan Haidar (Stabæk) ,Omar Fonstad Ull/Kisa) og Setar Salimi (Drøbak/Frogn). Esben Rashid (KFUM Oslo), Terje Kirsebom (Kjelsås), Arib Maazouzi (Gjelleråsen), Jonas Selhi (Lørenskog) og Fatmir Adem (Rustad). Foto: Alle Foto: Andreas Lindbæk

Treneren har et stort luksusproblem

Spillerne på futsallaget til Grorud spiller alle på et høyt nivå ute. Dette gjør at treneren ofte har problemer med å gi gode spillere tillit.

STOVNER: – Målet i år er å kjempe i toppen og vi har et veldig godt lag. Alle 13 spillerne som var med i dag er gode nok. Jeg føler jeg har et luksusproblem når jeg tar ut laget. Det er nesten som et mareritt for en trener, sier trener Mohamed Hussein.

Spiller på et høyt nivå

Kaptein Mustapha Achrifi, som til daglig spiller i Addeco-klubben Strømmen, er glad for at futsalsesongen er i gang.

– Det er deilig å være inne igjen. Spesielt nå som det er så kaldt ute, sier han.

Alle spillerne spiller på lag som er i de tre høyeste divisjonene i Norge, og det er en liten overgang å komme inn i hall igjen.

– Det går greit å sparke ball hele året, så holder vi jo formen oppe, sier Achrifi, som også trener fem ganger i uken med Strømmen.

Klarer Atle Antonsen å score alene med keeper? Se dittOslos julekalender

Østkantlaget

Spillerne på Grorud er en stor kompisgjeng, og det hele startet med at de gikk sammen og dannet et lag innendørs for noen år siden.

– Senere har spillerne utviklet seg ute, og vi har holdt sammen i tykt og tynt. Det har kommet spillere til fra hele østkanten, så vi er et østkantlag. Det er ingen her som kommer fra Frogner, ler kapteinen.

Fin start

Forrige uke spilte laget sin fjerde kamp for sesongen da de slo Sandefjord 4-3 etter en dramatisk slutt, der gjestene utlignet 1,30 minutter før slutt, men Eben Rashid dunket inn vinnermålet minuttet før slutt.

– Gutta holder hodet kaldt. Vi har lært fra i fjor og vet at vi kan komme tilbake på kort tid og hale seieren i land. Vi har to seire og to uavgjort mot topplagene, så vi har fått en god sesongstart, sier Mohamed Hussein.

Se tabell her

Adnan Haidar, Mustapha Achrifi og Ilias El Hafedi scoret de tre andre målene for Grorud.

15.februar arrangerer Grorud eliteserierunde i Ellingsrudhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere