RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arild Juland, Kai Adelsøn og Helga Storvik oppfordrer barn og foreldre til å være bøssebærer 24. oktober.
Arild Juland, Kai Adelsøn og Helga Storvik oppfordrer barn og foreldre til å være bøssebærer 24. oktober. Foto: Foto:privat

Trenger bøssebærere

Lambertseter frivillighetssentral er på jakt etter bøssebærere til årets TV-aksjon.

LAMBERTSETER: – Derfor har vi sendt ut et skriv med «ranselpost» til alle elevene ved Lambertseter og Karlsrud skole. I brevet oppfordrer vi barn og foreldre til å stille opp på aksjonsdagen 24. oktober, sier leder Kai Adelsøn.

LES OM GENERALSEKRETÆREN FRA NORDSTRAND: Kjemper for folk på flukt

FN-dagen

Inntektene fra årets TV-aksjon går til Flyktninghjelpen.

– Krigshandlinger er den viktigste årsak når sivilbefolkningen må forlate alt de har og flykte. TV-aksjonen er på selveste FN-dagen, en riktig dag å engasjere seg på for millioner av mennesker som lider som flyktninger mange steder i verden, synes Adelsøn.

Alle som vil gå med bøsse i Lambertseterområdet på aksjonsdagen kan ta kontakt med frivillighetssentralen i Lambertseter kirke fra mandag 18. oktober klokken 17.

Meld deg på

– Da sitter vi klare til å ta imot din påmelding på telefon 91130143, 45667513 og 91824668. Du kan også melde din interesse som bøssebærer ved å sende en e-post til kai.adelson@online.no, sier Adelsøn.

Frivillighetssentralens Lamberthjørnet i kirken blir også base under selve TV-aksjonen. Bøssebærerne går ut fra kirken fra klokken 16.

Vil du vite mer om årets TV-aksjon, klikk deg inn på www.tvaksjonen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere