Trenger det sosiale

Jeg har bodd i Groruddalen (Romsås) siden 1973. Jeg kjenner Freddy (Fredrik Andexlinger, innehaver av "Anexet" red. anm) fra gamle dager, en Grorud-gutt. Han er OK, og følger forskriftene/loven. Vi har ikke hatt noe ordentlig utested siden "Elefanten" ble nedlagt. Vi trenger et sted å treffes, særlig oss eldre som har blitt alene.
Dessverre er det alltid noen som klager. Og noen få som ødelegger for oss andre som treffes for å prate litt, ta et par øl/vin, og se litt sport på storskjermen.
Når det gjelder planene for uteservering er alle papirer/tegninger godkjent av myndighetene. Det andre er da støyen litt lenger ut fra veggen under leilighetene? "Anexet" har dørvakt kontroll, og er det noen som er ufine eller bråker blir de bortvist.
Den samme situasjonen hadde vi på den nye puben på Romsås senter "Next Door" hvor man protesterte mot uteservering. Vi hadde tidligere "Den lille røver" både inn og ute, og det gikk veldig bra. Stor skam at både Stovner og Grorud sentre stenger klokka 18:00 på lørdager og hele søndagen. Det var ikke et sted å ta en øl og lignende, før "Anexet" kom nå.
Ikke glem at vi lever kun en gang, og trenger litt sosialt samhver av og til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.