RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trenger en million varme kroner


FEST: Glade Kjelsås fotball-barn på Fotball Etter Skoletid (FEST) onsdag, på Grefsen Stadion. Foto: Kristin Tufte Haga
FEST: Glade Kjelsås fotball-barn på Fotball Etter Skoletid (FEST) onsdag, på Grefsen Stadion. Foto: Kristin Tufte Haga
Kjelsås fotball drømmer om varme under det kommende nye kunstgresset på «Stadion», og vil selge andeler i gresset.

KJELSÅS: I desember fikk Kjelsås Fotballklubb gla’nyheten om at Grefsen Stadion er med i kommunens budsjett for 2014, for rehabilitering av det gamle kunstgresset på Grefsen Stadion.

Fotballklubben teller hele 1100 medlemmer.

Les også: Drikkestasjon i Maridalen?

– Stort løft

– For å gi et enda bedre tilbud til store og små, så vil vi nå prøve å samle inn så mye penger som mulig, slik at vi i tillegg også kanskje får til undervarme under det nye kunstgresset, sier fotballsjef i Kjelsås Idrettslag, Dag Halvorsen.

Les også: Savnet Kjelsåsgutt dukket opp hjemme

– Undervarme på stadion vil innebære et stort løft når det gjelder våre treningsforhold og vårt aktivitetsnivå på vinterstid, legger Halvorsen til.

Varme koster

Men undervarme koster mye penger.

– For å få til dette, uten å måtte kutte i klubbens øvrige daglige kostnader, eller være avhengig av å leie ut mye banetid til andre klubber, så er vi avhengig av felles innsats. Får vi til en million i egenkapital, så kommer vi langt. Derfor har vi nå satt i gang et andelssalg til privatpersoner og næringsliv, forteller Halvorsen.

Han forteller videre at totalinvesteringen for undervarme er på rundt 3.5 millioner kroner, og at klubben "grovt sett" satser på en tredjedel i egenkapital, en tredjedel i lån, og en tredjedel i spillemidler.

I løpet av de siste årene har anleggssituasjonen i Kjelsås Fotball gjennomgått en omfattende forbedring. Først kunstgress i Myra, og i fjor kom kunstgress – uten varme – på plass på Myrerjordet.

Mer info: Kjelsås Fotball

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere