*Nettavisen* Nyheter.

Trenger et mirakel

Ullern tabbet seg ut i den første kvalikkampen mot Strømmen. Nå trenger laget hjelp fra høyere makter for å rykke opp til 2. divisjon.

STRØMMEN 6 (1)
ULLERN 2 (1)

Ullern: Etter en slik kamp var jeg selvfølgelig skuffet, men denne uka har vi jobbet hardt for å skape tro på at dette likevel kan gå. Og det er fullt mulig å score fire mål på dette Strømmen-laget, sier Ullern-trener Remi Wulff.
Før den første kvalifiseringskampen hadde man håp om å reise tilbake til hovedstaden med uavgjort i bagasjen. I stedet kollapset Ullern totalt og har fire mål å ta igjen på Strømmen når lagene møtes på hjemmebane. To bortemål var fattig trøst for Oslo-laget.
Det vi presterte på Strømmen var ikke presentabelt for oss. Vi skal i alle fall vise hjemmepublikummet at vi kan spille fotball. Og får vi raskt et par kjappe mål, kan vi få ny energi samt at vi gjør Strømmen stresset, sier Wulff.

Scoret på straffe

På Strømmen stadion fikk hjemmelaget en drømmeåpning. Allerede i det 4. spilleminutt satte romerikingene inn 1-0, og Ullern virket svært rystet.
Det var smånervøst fra vår del i starten. Heldigvis våknet vi etter hvert, og i de siste 25 minuttene av 1. omgang overkjørte vi dem, oppsummerer Wulff.
Etter en svært god Ullern-periode fikk også gjestene sin fortjente utlikning like før pause, da kaptein Tore Solberg satte et straffespark sikkert i mål. Da dommeren blåste til pause hadde nok de fleste med Ullern-sympatier tro på at gjestene kunne fortsette kjøret mot Strømmen-målet etter pause, men slik ble det på langt nær.
Fredrik Larsen, som ble byttet inn i pausen, ble dagens mann på Strømmen stadion, etter å ha scoret 2-1 og 3-1 på sine to første ballberøringer. Tre minutter var alt han brukte på å skape frustrasjon i Ullern-forsvaret.

Kostbare feil

Arnold Short reduserte riktignok én gang for gjestene, men gleden ble av det kortvarige slaget. Strømmen hamret inn ytterligere tre scoringer på kort tid, og opprykksdrømmen ble plutselig til et fælt mareritt.
Det var for mange av spillerne som ikke var på nett. Selv mente også spillerne at alle målene kom etter personlige feil, og det er ikke bra nok, sier trener Remi Wulff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.