Trenger flere bøssebærere

Guri Schanke gledet de fremøtte med vakker sang.

Guri Schanke gledet de fremøtte med vakker sang. Foto: Anita Bakk Henriksen

Det var budskapet under gårsdagens støttekonsert for TV-aksjonen som holdes søndag 24 oktober.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ellayali underholdt med sin internasjonale musikk og dans. Foto: Anita Bakk Henriksen

Det var fullt hus under lørdagens støttekonsert på Gamle Logen. Bak arrangementet står Kulturentusiastene og 14 augustkomiteen, og målet med gratiskonserten var å skaffe flere bøssebærere under årets TV-aksjon førstkommende lørdag 24 oktober.

100 000

- Målet vårt er å få 100 000 bøssebærere, og det skal vi klare, sa generalsekretær i Flyktninghjelpen, Elisabeth Rasmusson, som uttrykte stor glede over at det er deres formål pengene går til i år.

Enormt behov

Midlene fra TV-aksjonen NRK Flyktninghjelpen skal gå til å hjelpe de om lag 43 millioner menneskene som i dag er på flukt grunnet krig og konflikter. Og det ville Kulturentusiastene hjelpe til med.

- Vi ville gjøre noe meningsfylt for mennesker som trenger det. I den anledning tok vi kontakt med flere artister for å lage en støttekonsert. Artistene var meget velvillige og alle vi spurte, som var i Oslo i går, sa ja, forteller Gjøril Songvoll.

Stor suksess

Blant artistene som gledet publikum under gratiskonserten var Arve Tellefsen, Guri Schanke, og Anne Lise Gjøstøl som alle var glade for å være en del av denne fellesdugnaden.

- Konserten ble en stor suksess med stående applaus og bravorop. De som var i Gamle Logen i går opplevde en konsert med meget høyt kunstnerisk nivå samtidig som de støttet en god sak, sa en fornøyd Songvoll.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.