Gå til sidens hovedinnhold

Trenger flere folk

Olav Jensen, leder i LHL Oslo Syd, etterlyser nye krefter. Ved å flytte deres møter fra Lambertseter til Holmlia håper han å nå flere.

Holmlia: Landsforeningen for hjerte- og lungesykes lokallag (LHL) Oslo Syd feirer neste år sitt 30-årsjubileum. Leder Olav Jensen ser med bekymring på at færre og færre deltar aktivt i laget.

Hjerte- og karsykdommer er fortsatt den mest vanlige dødsårsaken i Norge, men det er vanskelig å få folk til å engasjere seg. Ved at vi nå flytter møtested fra Lambertseter Gård til biblioteket på Holmlia Senter håper vi å kunne få mer fart i laget, fordi mange av våre medlemmer bor i dette området. Etter hvert skal vi ha ambulerende møter, med stopp også andre steder, sier Jensen. Han håper nå på at mange møter opp for å dra lasset videre.

Vi trenger en foryngelse, men det er vanskelig å få unge mennesker til å tenke at dette er noe som angår dem. Vi har kjempet for et lokallag i mange år og folk har gjort en fantastisk innsats. Det er viktig at vi fortsatt er aktive og får nye krefter til å dra lasset for å påvirke politikere og nærmiljøet. Vi er en lenke i den store sammenhengen. Dør lokallagene ut, dør også hovedforeningen, sier Jensen som oppfordrer folk til å møte opp den 11. oktober.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser