RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil forynges: Vi har behov for flere unge, aktive medlemmer til lokallaget, sier Olav Jensen, leder i LHL Oslo Syd.
Vil forynges: Vi har behov for flere unge, aktive medlemmer til lokallaget, sier Olav Jensen, leder i LHL Oslo Syd.

Trenger flere folk

Olav Jensen, leder i LHL Oslo Syd, etterlyser nye krefter. Ved å flytte deres møter fra Lambertseter til Holmlia håper han å nå flere.

Holmlia: Landsforeningen for hjerte- og lungesykes lokallag (LHL) Oslo Syd feirer neste år sitt 30-årsjubileum. Leder Olav Jensen ser med bekymring på at færre og færre deltar aktivt i laget.

Hjerte- og karsykdommer er fortsatt den mest vanlige dødsårsaken i Norge, men det er vanskelig å få folk til å engasjere seg. Ved at vi nå flytter møtested fra Lambertseter Gård til biblioteket på Holmlia Senter håper vi å kunne få mer fart i laget, fordi mange av våre medlemmer bor i dette området. Etter hvert skal vi ha ambulerende møter, med stopp også andre steder, sier Jensen. Han håper nå på at mange møter opp for å dra lasset videre.

Vi trenger en foryngelse, men det er vanskelig å få unge mennesker til å tenke at dette er noe som angår dem. Vi har kjempet for et lokallag i mange år og folk har gjort en fantastisk innsats. Det er viktig at vi fortsatt er aktive og får nye krefter til å dra lasset for å påvirke politikere og nærmiljøet. Vi er en lenke i den store sammenhengen. Dør lokallagene ut, dør også hovedforeningen, sier Jensen som oppfordrer folk til å møte opp den 11. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere