RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trenger frivillige til "17. mai for alle"

Også i år står SOS Rasisme for Norges største antirasistiske arrangement: "17. mai for alle" i Kubaparken på Grünerløkka. De trenger fortsatt frivillige.

GRÜNERLØKKA: "17. mai for alle" på Kuba har vokst til å bli et av hovedstadens største faste arrangementer på nasjonaldagen, med opptil 15.000 besøkende. Tradisjonen tro disker SOS Rasisme opp med et solid musikalsk program fra klokka 15.00, et eget område for barnefamilier, mat og drikke fra forskjellige land og mye mer ekte festivalfølelse, med andre ord, bortsett fra at alt er gratis.

Avhengig av frivillige

For å kunne lage et så stort arrangement er vi helt avhengig av frivillig innsats, forteller Ola Melbye Pettersen, som sitter i styret for "17. mai for alle".

Alle artister stiller opp gratis, og mellom 100 og 150 frivillige legger ned mange arbeidstimer i forkant og under arrangementet. Mye er på plass, men vi trenger fortsatt flere frivillige som kan være med og gjøre en innsats.

Enkle oppgaver

Arbeidet på selve dagen innebærer å passe på at folk har det bra, gi publikum anledning til å tømme søppelet sitt, og rydde på plassen etter arrangementet.

Vi trenger også folk til barneområdet. Ganske enkle oppgaver, og vi tar imot alle, uansett om man ikke har tidligere erfaring med slikt arbeid.
Vi kan ikke tilby lønn, men alle får brus og mat, en fin T-skjorte og ikke minst god samvittighet etter å ha gjort en innsats mot rasisme for et av Norges viktigste arrangementer, avslutter Ola Melbye Pettersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere