RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Treningsduell mellom barndomskompiser


Vidar Gundersen (t.v.) og MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold er barndomskamerater. Søndag møttes de til oppgjør med hvert sitt lag i 2. divisjon avdeling 4. Sistnevnte gikk av med seieren, men Korsvoll yppet seg mot serietoeren.
Vidar Gundersen (t.v.) og MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold er barndomskamerater. Søndag møttes de til oppgjør med hvert sitt lag i 2. divisjon avdeling 4. Sistnevnte gikk av med seieren, men Korsvoll yppet seg mot serietoeren.
Barndomskompisene Vidar Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold ledet hvert sitt lag da MS slo Korsvoll 3-1.

GREVERUD: Vidar Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold har spilt både med og mot hverandre på fotballbanen tidligere, og søndag kveld skulle det gjøres opp mellom hver sin stall og hvert sitt lag.

- Det er jo litt artig at vi trener hvert vårt lag i samme avdeling, men vi har jo litt ulike betingelser, sier korsvolltrener Gundersen, og titter ned på barndomskompisen fra oppveksten i Groruddalen, som har betydelig større budsjett å rutte med som MS-trener enn Gundersen har i Korsvoll.

- Jeg har ikke tenkt noe ekstra på at vi møters Vidars lag, men jeg holder med Korsvoll og Vidar så lenge det ikke er vi som møter dem, sier MS-trener Hansen Wold.

- Harselerer ikke

Korsvoll har bitt godt fra seg mot topplagene i avdeling 4, og kampen mot MS var intet unntak.

Det var Gundersens menn som kom best i gang, og gikk også opp i ledelsen 1-0 ved Kristoffer Moen etter nærmere tjue minutters spill på Østre Greverud kunstgress.

Men de rutinerte MS-spillerne viste at de ville henge med i toppen i år, og vant til slutt 3-1.

Gundersen syns ikke det er ekstra surt å tape for barndomskompisen.

- Nei, jeg tenker ikke på at det er Kjell jeg møter, vi spiller mot MS, sier han.

Etter kampen takket de to trenerne for kampen, men ikke noe særlig mer.

- Vi harselerer verken med seier eller tap. Det samme gjelder Manchester United og Arsenal, smiler Hansen Wold, som er fan av førstnevnte Premier League-lag, mens Gundersen holder med sistnevnte.

Det er jo litt artig at vi trener hvert vårt lag i samme avdeling.

Vidar Gundersen


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere