*Nettavisen* Nyheter.

Treningssenter skal få liv i det gamle senteret

RENOVERES: Gamle Lambertseter senter skal renoveres og huse en stort treningssenter i glassgangen. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Treningskjeden Elixia flytter etter planen inn i gamle Lambertseter senter i andre halvår 2013.

LAMBERTSETER: – Vi er strålende fornøyd med at vi får dem inn hos oss og får liv i det gamle senteret, sier Synnøve Sterri i Obos forretningsbygg.Arbeidere er nå i gang med rehabilitering av det gamle senteret. Vinduer skal skiftes ut, fasaden får et ansiktsløft og nytt ventilasjonsanlegg skal installeres.

Trening og megling

Treningskjeden flytter inn på cirka 2.600 kvadratmeter i glassgangen. I tillegg skal Obos-megleren flytte inn. Obos jakter nå på leietakere til de siste lokalene i senteret.

– Arbeidet vil pågå ett års tid og åpningen blir etter planen i andre halvår 2013, sier Sterri.

Treningshungrige

Elixia har allerede en avdeling på Karlsrud, men ønsker nå å utvide på grunn av stor pågang.

– Vi har i dag mye medlemmer i peaktid og vil utvide tilbudet samt avlaste eksisterende senter, sier direktør Erik Frydenberg i Elixia.

Treningskjeden opplever god etterspørsel i området, særlig på gruppetreninger, noe de satser tungt på i de nye lokalene.

Løser parkeringsknipe

–Vi opplever med denne avtalen at vi vil kunne gi bedre service til våre medlemmer på Lambertseter. Vi har allerede et godt tilbud og utvider, med ny stor aerobicsal, en nytt gruppekonsept som heter crossing (som spinning bare med andre maskiner) og et tredemølleamfi der vi skal kjøre timer med instruktør, sier Frydenberg.

Elixia opplever i dag utfordringer med parkeringen, men dette vil bli betraktelig bedre når de åpner i Gamle Lambertseter senter om ett drøyt år.

Les også: Lambertseter senter under vann

40 nye P-plasser ved Lambertseter senter

«Noe må gjøres med farlig rundkjøring»

Utepils på Lambertseter senter i sommer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.