RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trente med de STORE gutta

Det var et fantastisk oppmøte da bronsevinnerne fra NM stilte til trening på Ekebergsletta sammen med de aldersbestemte løperne til langrennsgruppa i BSK.

EKEBERGSLETTA: I overkant av 100 forventningsfulle barn møtte opp til trening på flotte Ekebergsletta sist tirsdag. Til forskjell fra andre trenings-tirsdager, var det nå annonsert at bronsegutta fra NM på Kongsberg skulle delta som instruktører. I myldret av spente barn troppet Øystein Pettersen samt Ruben og Remi Andersen opp og ble mottatt som store helter.

Oppvarming

Øystein Pettersen, som også tok bronse på NM-sprinten og skal representere Norge i U23-VM denne uken, ba sin gruppe på 10-12-åringer om å ta noen runder som oppvarming og ekstra stor var gleden da gruppen kom før Pettersen til utgangspunktet.
Vi slo Øystein på runden, jublet en meget stolt Sigurd Røer (10).
Det er kult, skikkelig kult at vi skal trene med noen som er så gode, fortsatte Sigurd som selv imponerte med ypperlig skiteknikk.

Flott avbrekk

Selv om det er meget hektiske dager for Pettersen, synes han det er viktig å kunne være med på slike samlinger.
Dette er et flott avbrekk og jeg synes det er utrolig morsomt å se og oppleve småunger som virkelig ivrer for langrennssporten.
Hva synes du om alt oppstyret rundt din egen person her på sletta?

Det er veldig hyggelig at man blir verdsatt for det man har jobbet med og oppnådd av resultater. Håper også at Ruben, Remi og jeg kan bidra med å øke rekrutteringen til langrennssporten og at BSK får en enda større langrennsgruppe, sa Pettersen.

Artige øvelser

For å få litt tankevirksomhet rundt det å stå på ski, innførte Pettersen noen artige øvelser som vektlegger lek og moro. Først skulle de gå med bittesmå raske musebevegelser, så med sakte og "trege" hvalbevegelser før de avsluttet som savannens sprinter nummer én, nemlig geparden. Et meget fornøyelig skue og alle barna storkoste seg i de særdeles godt oppkjørte løypene.
Dette var veldig morsomt og det er gøy med litt forandring. Vi har aldri lekt dyr før, sa Elena Steen Eriksen (10), som også kunne røpe at hennes store ønske er å kunne delta som utøver på et TV-sendt VM eller OL.

Brødrene Andersen

Remi og Ruben Andersen tok også for seg hver sin gruppe og instruerte i skøyteteknikk.
Disse barna er mye flinkere enn det vi var på denne alderen. Fryktelig morsomt å se hvor godt de behersker teknikken og at de lærer så fort, sa Remi som selv har femmila i kollen som sitt store mål i år.
Jeg synes dere er kjempeflinke, nå må dere trene hardt og få store muskler, sa Ruben spøkefullt til barna, før Hermine Skarpnes (7) stolt kunne svare at hun nemlig har sett musklene til selveste Marit Bjørgen.
Nordstrands Blad lar Hermines replikk bli avslutningen på denne meget hyggelige kvelden med Bækkelagets langrennsgruppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere