RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tribal Troopers skal lørdag danse seg gjennom sin 12.veldedighetsforestilling.
Tribal Troopers skal lørdag danse seg gjennom sin 12.veldedighetsforestilling. Foto: Foto: Tribal Troopers

Tribal Troopers danser seg inn på Stovner

Dansegruppa Tribal Troopers skal igjen danse for veldedighet. I år skjer det lørdag på Nedre Fossum gård.

STOVNER: Det er klart for den 12.utgaven av «Hauken i redet». Tribal Troopers har etterhvert gjort det til en tradisjon å arrangere denne forestillingen. Inntektene fra forestillingen går til utviklingsprosjekter med hovedvekt på at barn og kvinner skal få muligheteter til et bedre liv.

I år går pengene til Homa Lime Cultural Centre i Kenya. Og lørdagens show er på Nedre Fossum gård . Her vil du blant annet få se norsk folkedans med elever fra Rommen skole. Du vil få tamilsk dans og Saaidi fra Tina Rasmussen Nyborg. Arrangøren Tribal Troopers deltar selvfølgelig også i forestillingen.

Mange stiler

Tribal Troopers har dansekurs og oppvisninger. Dansetropppen består av Jenny Lovis Staurset og Jorunn Sjøl. Begge har lang fartstid i dansefaget. De har også mangeårige studier innen ulike former for magedans og Tribal. Til sammen har de 20 års erfaring som danselærere. Dansestilen til Tribal Troopers er Tribal Bellydance. Det er en multikulturell dansestil med elementer fra nordafrikanske folkedanser, magedans, flamenco og indisk tempeldans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere