*Nettavisen* Nyheter.

Trillet vekk Drillo

Og sånn ville han vel helst ha det? Mediestormen kokte bort i bydelsutvalget. Foto: ARKIVFOTO

Luften i Drillo-ballongen var ute før den rakk å bli behandlet, da bydelsutvalget skulle diskutere forslaget om å oppkalle en vei etter Egil Olsen.

NORDRE AKER: «Bydel Nordre Aker vil kalle opp en vei etter Drillo», meldte VG 10. oktober. Riksmediene kastet seg på saken. Danske medier hånte Norge, og mente vi nå hadde gått amok. En tidligere fotballpresident applauderte forslaget, mens Egil Olsen selv var lite begeistret over forslaget.

Nordre Aker Budstikke kunne mandag fortelle bydelsdirektørens versjon av saken. Det var VG som hadde presentert «folkekravet» om en Drillogate, og ville ha bydelsdirektøren til å fremme forslaget for bydelsutvalget.

– Jeg regner med miljø-, plan- og samferdselskomiteen vil diskutere saken, sa Mona Taasen til Nab.no, som mente VG hadde «kokt suppe på en spiker» etter alt oppstyret.

Under bydelsutvalgsmøtet 14. oktober, spurte BU-leder Bent Gether-Rønning (H) administrasjonens Preben Winger om han ville si noe om «denne Drillovei-saken».

– Helst ikke, svarte Winger.

Og dermed var Drilloveien i Nordre Aker lagt død en gang for alle, godt hjulpet av gatenavn i Oslo er forbeholdt avdøde personer.

Det har ikke lyktes Nordre Aker Budstikke å få en kommentar fra landslagssjefen. Men vi gjetter utfallet er i Olsens ånd, etter at han ved konfrontasjon med forslaget svarte VG:

– Det høres voldsomt ut, og bare tøys egentlig.

LES OGSÅ: Har Drillo på laget
LES OGSÅ: Fikk nye drakter av Drillo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.