*Nettavisen* Nyheter.

Trine Rein med støtte til Japan

Trine Rein står i spissen for støttekonserten til Japan mandag. Rein har selv hatt stor suksess som artist i Japan, og nå ønsker hun og flere artister å gi noe tilbake til jordskjelvofrene. Foto: FOTO: PROMO

En rekke norske artister har hatt suksess i Japan, blant annet Trine Rein. Nå lager hun støttekonsert for jordskjelvofrene.

OSLO: Norske artister med tilknytning til Japan samler seg i disse dager for å gjøre en solidaritetskonsert for sine venner og fans i Japan, melder Wam Management i en pressemelding.

Det er Trine Rein som har satt sin egen idé i sving, og tanken er å gi japanerne en gave som takk for all støtte de har gitt i sitt eget land til de norske artistene fra 90-tallet og oppover.

LES OGSÅ: JAPAN-HJELP I BOKS

Rein er en av dem som har hatt suksess i Japan, og mandag førstkommende stiller Christian Ringnes Folketeateret til disposisjon for konserten. Det skal også ha blitt skrevet en egen sang til formålet og mottaker av pengene som kommer inn i forbindelse med konserten er Røde Kors.

– Det varmer at norske artister ønsker å vise sin medfølelse og takknemlighet overfor sine kontakter i Japan. Vi i Røde Kors vil legge til rette for at billettinntekter går uavkortet til ofrene for katastrofen i Japan både gjennom det nødhjelpsarbeidet som vi i Røde Kors i Norge er en del av og gjenoppbyggingen senere. Vi oppfordrer alle til å vise sitt engasjement i form av å komme på konserten som holdes neste mandag, sier president i Røde Kors, Sven Mollekleiv, i en pressemelding.

LES OGSÅ: NORSKE REDNINGSHUNDER KLARE TIL Å HJELPE I JAPAN

Konserten arrangeres av Trine Rein og Margrethe Wam Solvang, i samarbeid med Norges Røde Kors med flere.

Annonsebilag