RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trine Rein med støtte til Japan


Trine Rein står i spissen for støttekonserten til Japan mandag. Rein har selv hatt stor suksess som artist i Japan, og nå ønsker hun og flere artister å gi noe tilbake til jordskjelvofrene.
Trine Rein står i spissen for støttekonserten til Japan mandag. Rein har selv hatt stor suksess som artist i Japan, og nå ønsker hun og flere artister å gi noe tilbake til jordskjelvofrene. Foto: FOTO: PROMO
En rekke norske artister har hatt suksess i Japan, blant annet Trine Rein. Nå lager hun støttekonsert for jordskjelvofrene.

OSLO: Norske artister med tilknytning til Japan samler seg i disse dager for å gjøre en solidaritetskonsert for sine venner og fans i Japan, melder Wam Management i en pressemelding.

Det er Trine Rein som har satt sin egen idé i sving, og tanken er å gi japanerne en gave som takk for all støtte de har gitt i sitt eget land til de norske artistene fra 90-tallet og oppover.

LES OGSÅ: JAPAN-HJELP I BOKS

Rein er en av dem som har hatt suksess i Japan, og mandag førstkommende stiller Christian Ringnes Folketeateret til disposisjon for konserten. Det skal også ha blitt skrevet en egen sang til formålet og mottaker av pengene som kommer inn i forbindelse med konserten er Røde Kors.

– Det varmer at norske artister ønsker å vise sin medfølelse og takknemlighet overfor sine kontakter i Japan. Vi i Røde Kors vil legge til rette for at billettinntekter går uavkortet til ofrene for katastrofen i Japan både gjennom det nødhjelpsarbeidet som vi i Røde Kors i Norge er en del av og gjenoppbyggingen senere. Vi oppfordrer alle til å vise sitt engasjement i form av å komme på konserten som holdes neste mandag, sier president i Røde Kors, Sven Mollekleiv, i en pressemelding.

LES OGSÅ: NORSKE REDNINGSHUNDER KLARE TIL Å HJELPE I JAPAN

Konserten arrangeres av Trine Rein og Margrethe Wam Solvang, i samarbeid med Norges Røde Kors med flere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere