RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trist for Nordstrand IF

Det er som redaktøren korrekt betegner det, direkte uverdig, det som nå foregår på Niffen.

Det er forferdelig trist å se at et par personer er i stand til å stoppe en hver utvikling og fornyelse av anlegget. Dette ville være til beste for alle barn og unge som spiller fotball og håndball på Niffen, og en opptur uten sidestykke for alle frivillige som faktisk driver Nordstrand IF !

Det er jo ikke første gangen et prosjekt stoppes, så for mange av oss er det dessverre ingen overraskelse. Hallen stoppet i sin tid meget oppegående mennesker inkl landets største entreprenør i sitt forsøk på å gi klubben et bedre anlegg.

De stoppet også det samme ønsket og forsøket fra de tidligere 'onklene' med Mads Syversen i spissen.

De bygget en squash-hall til ville protester fra Nordstrand IF.

De bygde nye egne garderober i stedet for å samarbeide med klubben, fratok klubben inntekter og påførte den ytterligere utgifter.

Til tross for at dette er tidligere aktive medlemmer, har de år etter år, gang etter gang, tatt beslutninger direkte i strid med klubbens interesser.

Det er en gåte at dette ikke evtl. strider mot Hallens statutter.

En ting er å ha ansvaret for Hallen, og intet annet. Det kreves imidlertid ikke stort , når man ved feil beslutninger bare sender regningen for dette videre til Nordstrand IF.

Nok en gang står Hallstyret altså frem med en oppfatning om at de er de eneste som kan noe og at alle andre er idioter !

Vi mangler penger, sier de. Ja, men hvor mange ganger skal folk med resurser da måtte stå foran dere å vifte med dem, før dere forstår at dette ikke lenger er 50-tallet ?

Disse ærverdige herrer i Hallstyret hevder å ivareta interessene til klubbens barn og unge, men det er jo det rene sprøyt !

Det er KLUBBENS medlemmer og valgte organer som er skikket til dette ikke styret for en bygning. Vil Hallstyret virkelig gjøre noe for de unge, er det veldig enkelt: LYTT TIL NORDSTRAND IF ! (inhabil formann unntatt)

Hallstyret har ansvaret for at jr.gruppen nå har mistet gode inntekter knyttet til elitelagets hjemmekamper.

Hallstyret ga 1 million til elitelaget for 2 år siden. Det var overraskende, men også avslørende. De har jo da sannsynligvis flere reserver, må vi tro.

Og hvor kommer disse pengene fra ? Jo, fra de samme barn og unge m/frivillige i Nordstrand IF, som i alle år har slitt vettet av seg for å dekke landets høyeste hallleie i landets dårligste hall!

Hallstyret har altså stablet millioner på bok, og har frekkhetens nådegave i å påstå at de arbeider for klubbens interesser... Jasså gitt !

Når et medlem av Hallstyret i flg avisen kommer med uttalelser som "jævla håndballforbundet" og at alt dette nye bare er "dritt" bekrefter språkbruken alene at denne mannen er gått kraftig ut på dato.

Det er å håpe at alle forstår at denne personen ikke har noen forbindelse med Nordstrand IF !

Til informasjon kan faktisk nå også bydelens felles herrelag BSK/NIF rykke opp i eliteserien i år, og da får også de behov for ny arena...

HEIA GUTTA !

Nå er det tydeligvis Riulf Rustad sin tur til å møte hallveggen, dessverre. Vi kan bare håpe at han og de resurspersonene i klubben han samarbeider med, ikke gir opp med det første...

På Nordstrand finnes det mange med et hjerte for klubben, og med kunnskaper om økonomi, eiendomsutvikling og drift som beviselig langt overstiger Hallstyrets forstand.

Hallen må
nå tilbake i Nordstrand IF's eie!

Jeg ber så meget om unnskyldning til Hallstyrets medlemmer, men tiden er kommet: Flytt på dere... GUBBER!Finn Stenberg

NIF-Medlem nr 1053

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere