*Nettavisen* Nyheter.

Triste og undrende

FAU-leder Shahin Manjothi.

FAU i Lopperud barnehage liker ikke at brakkene blir stående. Samtidig undrer de seg over kombinasjonen småbarn og idrettsbarnehage.

Lopperud: FAU-leder Shahin Manjothi i Lopperud barnehage synes det er veldig trist at bydelen har fått godkjent videre bruk av de midlertidige barnehagebrakkene.

Vi har jobba så mye for å få vekk brakkene, og jeg kan ikke skjønne at det kan være plass til så mange barn der, sier Manjothi.

Hun forteller at FAU ikke har endret synspunkt etter at Lopperud barnehage flyttet inn i nybygget og utearealet ble litt større.

Vi står ved det vi tidligere har sagt. Her går det mer på kvantitet enn kvalitet. Jeg mener at dette ikke blir bra, og vi vil fortsette kampen, men vet ikke helt hvordan ennå. Jeg skjønner jo at bydelen trenger plasser, men de burde funnet en annen løsning enn dette, sier Manjothi.

Hun stiller seg dessuten spørrende til kombinasjonen småbarn og idrettsbarnehage.

Jeg lurer på hva bydelen tenker på. Her er det snakk om småbarnsplasser og barn i alderen null til tre år. Jeg kan ikke se for meg så små barn som skal fraktes frem og tilbake til idrettshallen med buss for å drive med organisert idrett, sier FAU-lederen undrende.Her går det mer på kvantitet enn kvalitet.

FAU-leder Shahin Manjothi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag