Trives i nye lokaler

Større lokaler, flere aktiviteter og mange barn. Lederne på Mads juniorklubb er kjempefornøyde.

Smestad: I høst flyttet Mads Juniorklubb fra Frognerparken til Smestad skole.

Mer sentralt

- Flyttingen fra de gamle lokalene har gått veldig fint, forteller leder for Mads juniorklubb, Nicolas Chung. Nå holder Mads fritidsklubb til i de samme lokalene som SFO på Smestad skole. - Vi organiserer oss litt annerledes her, forteller Chung.
Mange av aktivitetene må ryddes helt bort fra gang til gang, og en del av det gamle utstyret er byttet ut.
- Men vi er flere ledere her, og da er det fort gjort å sette opp igjen, smiler Chung.
Mads juniorklubb har fått en mer sentral beliggenhet, mener de som jobber der.
- Vi merker at det kommer barn fra flere forskjellige skoler, forteller Chung. Før var det nesten bare barn fra den nærmeste skolen, nå kommer barn også fra andre skoler. - Fritidsklubben er jo for hele Ullern bydel, og nå har vi blant annet elever fra Lilleaker, Bestum, Lysejordet og Smedstad, forteller han. Selv om lokalene og beliggenheten er en helt annen enn fra den gamle juniorklubben, har Chung fått gode tilbakemeldinger av barna.
- Det er klart noen savner de gamle lokalene, men de aller fleste stortrives her på Smestad skole, smiler Chung, og fortsetter;
- Det er flere barn, og mange får nye venner og venninner på tvers av skoler og klasser.

Variert aktivitet

Aktivitetene er varierte og mange, hver tirsdag når barna møtes på juniorklubben.
- Vi har kafe med ostesmørbrød og drikke. Airhockey, fotballspill og diskotek, i tillegg til et hobbyrom der vi lager forskjellige ting fra gang til gang, forteller Chung.
Likevel er det aktiviteter som konkurranser og turneringer som trekker flest barn.
- Vi prøver å finne på noe hver tirsdag, i kveld er det bordtennisturnering, forteller hun. Andre ganger har de "megakveld" med playstationturnering, dansespill eller diskotek. - I tillegg får barna et lodd hver når de kommer, vi trekkr en vinner mot slutten av kvelden, fortsetter klubblederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.