RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trollbandt konkurrentene

André Heede fra Troll Karateklubb gikk helt til topps i helgens karate NM.

Oppsal: Dette var utrolig deilig, smiler André, etter å ha sikret seg sitt første seniorgull i NM i klassen kumite -60 kg.
Målet mitt var å komme til finalen, men at jeg skulle gå helt til topps hadde jeg ikke trodd, forteller 23-åringen, som gikk en imponerende kamp i finalen.
Jeg fikk en fin start og ledet 4-0 etter ett minutt. Jeg hadde lagt en plan før kampen, som funket bra, så jeg følte jeg hadde god kontroll.
André har drevet aktivt med karate i syv år, og legger ikke skjul på hva et senior NM-gull betyr.
Det betyr utrolig mye. Nå har jeg nådd alle målene mine i en alder av 23, så nå må jeg sette meg ned å finne ut hva jeg vil videre.

Svak deltakelse

88 deltakere fra 15 klubber hadde tatt turen til Oppsal Arena lørdag, da Troll Karateklubb Bushido i samarbeid med Kampsportforbundet arrangerte NM. Stevneansvarlig Per Sogn forteller at det er første gang klubben arrangerer senior NM.
Vi har arrangert to junior NM før. Nå er vi er veldig glade for at vi fikk anledning til å stå for seniormesterskapet også.
Men Sogn innrømmer at deltakelsen kunne vært bedre.
Vi er ikke helt fornøyde med antall deltakere, men jeg tror og håper hver enkelt klubb jobber med å få flere medlemmer på konkurransenivå.

Flott laginnsats

Fem utøvere fra Troll Karateklubb var i aksjon lørdag. I tillegg til André sin gullmedalje, gjorde også de andre Troll-deltakerne en god innsats. Søstrene Ida og Lene Drøsdal fikk henholdsvis en sølvmedalje og to bronsemedaljer. Også Andreas Teigen og Albertine Gellein kunne stolt vise frem sine bronsemedaljer.
Jeg er kjempefornøyd med 3.plass, forteller Andreas, som konkurrerte i klassen kumite +80 kg.
Jeg har ikke fått trent så mye i det siste fordi jeg er i militæret, så dette er utrolig kult.
Med et VM-gull fra september og en 3.plass i helgens NM, håper Andreas på en landslagsplass i nærmeste fremtid.
Det hadde ikke gjort noe det, avslutter Andreas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere