RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Illustrasjonsfoto: Arkiv
Illustrasjonsfoto: Arkiv

Tror de at Lyn er Rema 1000?

Debatten raser på blant Lyn-fansen etter at det ble kjent at Kim Holmen kan gå til Stabæk.

ULLEVÅL: Tirsdag ble det kjent at Lyn kan komme til å selge spissen Kim Holmen til Stabæk, for å spe på litt på klubbens dårlige økonomi. Torsdag er det enda ikke klart om Lyn-spissen vil gå over til serielederen.

Delte meninger

Bastionens diskusjonsforum raser debatten i mellomtiden, og meningene er svært delte blant Lyn-fansen.

NEEEEI!!. Stallmøkk har fått Hoff, ville ha Diego og Indy og nå skal de ha Holmen? Tror de at Lyn er Rema 1000? skriver "Lynrask".

Virker som om styret har lært litt etter i fjor da... bedre å selge Kim nå, enn å vente til etter sesongen for å la han gå gratis... Riktignok syns jeg det er synd å miste han, en spiller jeg liker å se på spille, skulle riktignok sett at han putta ballen i mål oftere, men hvis han drar til Stabæk, kan han godt putte rundt det han gjør nå..., skriver "Mattmann".

Reagerer på negative innlegg

Flere av debattantene reagerer på negative innlegg angående Holmen, og fremhever at han fortsatt er en Lyn-spiller. Særlig et innlegg anaonymisert under tilnavnet Bastionen.no får sterk kritikk.

En Lynspiller er en lynspiller helt til han har skrevet under for et annet lag, og lynspillere skal støttes, ikke motarbeides..., skriver "Nico".

Nødt til å selge noen

Nestleder i Bastionen, Tjøstel Lindøe, synes ikke at stemningen inne på diskusjonsforumet har vendt seg mot Holmen straks etter at nyheten om mulig salg ble kjent.

Vi er nødt til å selge noen. Holmen kan gå, uten å vente til han blir bosmannspiller. Det synes jeg er prisverdig i seg selv. Men aller helst skulle jeg selvsagt ha sett en målskårende Holmen i Lyntrøye hele sesongen gjennom, mener Lindøe.

Ikke avklart

Siste nytt er at Holmen nå skal være i tenkeboksen.

Jeg har aldri vært i en slik situasjon der jeg må vurdere en overgang av denne typen, sa Holmen til Asker og Bærums Budstikke onsdag. Han er også av den oppfatning at det enda ikke er hundre prosent enighet mellom klubbene.

Det har ikke lyktes Akersposten.no å få noen kommentarer fra Lyns sportssjef Rolf Waslstad torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere