Tror de at Lyn er Rema 1000?

Illustrasjonsfoto: Arkiv

Illustrasjonsfoto: Arkiv

Debatten raser på blant Lyn-fansen etter at det ble kjent at Kim Holmen kan gå til Stabæk.

ULLEVÅL: Tirsdag ble det kjent at Lyn kan komme til å selge spissen Kim Holmen til Stabæk, for å spe på litt på klubbens dårlige økonomi.

Torsdag er det enda ikke klart om Lyn-spissen vil gå over til serielederen.

Delte meninger

Bastionens diskusjonsforum raser debatten i mellomtiden, og meningene er svært delte blant Lyn-fansen.

NEEEEI!!. Stallmøkk har fått Hoff, ville ha Diego og Indy og nå skal de ha Holmen? Tror de at Lyn er Rema 1000? skriver "Lynrask".

Virker som om styret har lært litt etter i fjor da... bedre å selge Kim nå, enn å vente til etter sesongen for å la han gå gratis... Riktignok synes jeg det er synd å miste han, en spiller jeg liker å se på spille, skulle riktignok sett at han putta ballen i mål oftere, men hvis han drar til Stabæk, kan han godt putte rundt det han gjør nå..., skriver "Mattmann".

Reagerer på negative innlegg

Flere av debattantene reagerer på negative innlegg angående Holmen, og fremhever at han fortsatt er en Lyn-spiller. Særlig et innlegg anonymisert under tilnavnet Bastionen.no får sterk kritikk.

En Lyn-spiller er en Lyn-spiller helt til han har skrevet under for et annet lag, og lynspillere skal støttes, ikke motarbeides..., skriver "Nico".

Nødt til å selge noen

Nestleder i Bastionen, Tjøstel Lindøe, synes ikke at stemningen inne på diskusjonsforumet har vendt seg mot Holmen straks etter at nyheten om mulig salg ble kjent.

Vi er nødt til å selge noen. Holmen kan gå, uten å vente til han blir bosmannspiller. Det synes jeg er prisverdig i seg selv. Men aller helst skulle jeg selvsagt ha sett en målskårende Holmen i Lyntrøye hele sesongen gjennom, mener Lindøe.

Ikke avklart

Siste nytt er at Holmen selv skal være i tenkeboksen.

Jeg har aldri vært i en slik situasjon der jeg må vurdere en overgang av denne typen, sa Holmen til Asker og Bærums Budstikke onsdag. Han er også av den oppfatning at det enda ikke er hundre prosent enighet mellom klubbene.

Det har ikke lyktes Nordreakerbudstikke.no å få noen kommentarer fra Lyns sportssjef Rolf Waslstad så langt torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag