RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke på fortetting

Nestleder i bydelens komité for byutvikling, miljø og samferdsel, Erik Telnes (SV), mener det er å overdrive at Lambertseter mister sitt grøntpreg.

LAMBERTSETER: Nei, jeg deler ikke Strands bekymring. Som Hedemann sier, det er helt glassklart at tomten hvor Lekern er, skal tilbakestilles slik den var. Utover det er det ikke noen andre utbyggingsplaner på Lambertseter som jeg vet om. Men at borettslag bygger ut parkeringsplasser på egen tomt, det kan selvsagt skje. Det er ikke noe offentlige myndigheter kan gjøre noe med, så lenge det skjer innenfor regelverket, sier Telnes.

Han forteller at bydelens politikere har behandlet en fortettingsplan for området og at lokalpolitikerne gikk sterkt imot utbygging på Solkollen og ved Cecilie Thoresens vei.

Jeg tror ikke grøntpreget vil forsvinne. Det har vært noen tanker om fortetting i området, men skulle man presse på for mye, tror jeg Riksantikvaren ville gripe inn. Som den første drabantbyen, har hele strøket en bevaringsverdi, mener Telnes. Når det gjelder trafikken ved Lekern så oppfordrer han naboer og brukere av turveien til å melde ifra til Friluftsetaten.

Det er deres område, og noen må si ifra hvis regler om kjøring og parkering ikke blir overholdt, avslutter Erik Telnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere