RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror mye på Høyre, mindre på seg selv


PÅ VEI INN? Julie Brodtkorb Voldberg er optimistisk på partiets vegne i Oslo, men har mindre tro på eget kandidatur.
PÅ VEI INN? Julie Brodtkorb Voldberg er optimistisk på partiets vegne i Oslo, men har mindre tro på eget kandidatur. Foto: Foto: Vidar Bakken
En optimistisk Julie Voldberg (H) ankommer Ballroom til Høyres valgvake.

OSLO: – Jeg har tro på fremgang i hele landet. Spesielt tror jeg på et skifte i Trondheim, hvor jeg selv kommer fra opprinnelig, sier Ullern-kvinnen Voldberg.

Del på Facebook

Trønderske behov

– I Trondheim har jeg hatt en bestemor på sykehjem og tre tantebarn på skole. Der trengs det valgfrihet og diferrensiert undervisning, sier hun.

– Men naturligvis er jeg mest oppatt av Oslo. Når jeg bor på Ullern, håper jeg fortsatt på et byråd med Høyre i ledelsen.

SE BILDESERIE FRA HØYRES VALGVAKE HER (NB! OPPDATERES)

Liten tro på seg selv

– Hva med dine egne sjanser?

– Jeg er ikke optimistisk, for det kreves mange kryss. Det viktigste er å få gjennomført Høyres program, og vi har mange supre kandidater. Men jeg syns det var veldig hyggelig at det var noen som ville aksjonere for meg ved å annonsere i avisen. Det er lokaldemokrati i praksis, sier Julie Voldberg til dittOslo.no.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere