RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Tror Nordstrand beholder plassen

Susann Goksør Bjerkrheim tror Nordstrand beholder plassen i eliteserien i håndball for kvinner.

Lørdag spilte hun for klubben da Tertnes var motstander på bortebane.

- Grunnen til at jeg er med nå er et lite desperat forsøk på at vi skal beholde eliteserieplassen. Jeg tror vi klarer det, men vi må ta et poeng til, sier Goksør Bjerkrheim til Speaker.no.

Vinn-vinn situasjon

Det var aldri planen å gjøre comeback i eliteserien da hun ble spurt av Nordstrand om å hjelpe til med gode råd i den dramatiske nedrykksstriden.

- Grunnen til at jeg sa ja til å være med, var at det var fint å være med å trene litt. Det ble en vinn-vinn situasjon. Men det er for en veldig kort periode. Jeg har nok å drive med ellers i livet, sier Goksør Bjerkrheim.

Nordstrand ligger før de to siste serierundene på sikker plass med 12 poeng - ett poeng mindre enn Tertnes på plassen foran. Samme poengsum har Bækkelaget og Gjøvik og Vardal på plassene under. Sistnevnte lag ligger under streken.

- Ikke redningskvinnen

Susann Goksør Bjerkrheim merker forskjell på spillet fra da hun la opp for 7 1/2 år siden og til nå.

- Jeg er ikke like god nok nå. Så godt rustet er jeg ikke. Jeg er heller ikke redningskvinnen i egen person, men jeg skal bidra slik at de andre jentene også hever seg på banen, sier hun.

Goksør Bjerkrheim spilte helgens kamp mot Tertnes. Trolig spiller hun også i kampene mot Våg og Tertnes i serieavslutningen.

- Det gjenstår å se om jeg spiller. De andre kan jo være innmari gode på trening så de holder meg utenfor laget, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere