RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på seier mot Liverpool

Panelet diskuterer om ett poeng i Tromsø er skuffende, og om Vålerenga bør slå Liverpool i onsdagens showkamp. Se denne ukas episode av Bohemen Live!

BOHEMEN: Vålerengas Jan Gunnar Solli kommer rett fra uavgjort-kamp i Tromsø til deltakelse i Bohemen Live denne uka. Med seg i panelet har han Klanens talsmann Christian Kjellsen og Vålerenga-skribent Thorbjørn Storemyr.

Mange mener Vålerenga var heldige som fikk med seg poeng hjem fra Tromsø. Men panelet er litt skuffet likevel.

– Det er deilig med litt urettferdighet når den går vår vei, slår Christian Kjellsen fast.

Jan Gunnar Solli er enig i akkurat det. Hør hans vurdering av kampen generelt og keeper Kongshavn spesielt i videovinduet over.

Les også: Vålerenga feiret 100 år med seier mot Sarpsborg. Se video og bilder her!

Klare for Liverpool

Vålerenga-spilleren ser nå fram til å få Liverpool på besøk på Ullevaal onsdag.

– Det er gøy for både eldre og unge å se noen av lagene de har som sine størst favoritter. Alle nordmenn har et godt forhold til Premier League. Det er der tippekampen var, og det har man med seg fra da man var liten, sier Solli.

Han håper Vålerenga klarer å bite godt fra seg – og innrømmer samtidig at det var pinlig å tape 0-7 for Barcelona, selv om målet var å underholde før kampen.

– Vi skulle nok helst ha underholdt litt bedre selv. Det var litt flaut å være utpå der, sier Solli.

Optimistiske gutter

Panelet tror uansett på Vålerenga-seier mot de røde fra England.

– Liverpool er jo en fallende storhet fra øya der, og de stiller nok med mye slappe folk. Dette tar vi, sier Christian Kjellsen og slår i bordet med 4-3 som tips.

Han får støtte fra Thorbjørn Storemyr, som legger på et ekstra mål og går for 5-3. Jan Gunnar Solli er derimot mer opptatt av det defensive.

– 2-0. Clean sheet! lyder tipset fra VIF-forsvareren.

Se hele episoden av Bohemen Live i videovinduet øverst! Da får du høre panelet diskutere jubileumskampen, Klanens festival og Start-kampen til helga. Dessuten forteller Jan Gunnar Solli det er å være spiller når overgangsvinduet står på vidt gap.

Se tidligere utgaver av Bohemen Live her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere