RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror samme mann kan stå bak flere ran


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
To ran i Oslo lørdag og flere tidligere denne uka gjør at politiet nå ser etter likhetstrekk.

Oslo: Lørdag formiddag ble Deli de Luca i Thereses gate på Bislett ranet av en mann, som truet betjeningen med pistol. Samme dag, men flere timer senere ble en ung ansatt i en kiosk på Karlsrud i truet med våpen.


– Ingen kom til skade, men den unge jenta som sto bak disken i Narvesen-kiosken ble skikkelig skremt, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NRK.


Solberg beskriver gjerningsmannen som rundt 1.75 høy med grå hettejakke. Foran ansiktet bar han en slags maske. Han truet henne med en pistollignende gjenstand og kom seg unna, trolig med både varer og penger.


Tidligere denne uka er en videobutikk på Sagene, en storkiosk på Grünerløkka og en butikk i Briskebyveien blitt ranet. Beskrivelsen av gjerningsmannen har vært omtrent lik. Ifølge NRK kan det dreie seg om så mange som ti ran begått av samme mann i hovedstaden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere