RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer med å trekke seg som Skeid-trener


Skeid-trener Ole-Kristian Vikan var alt annet enn imponert over det Skeid-laget hans viste i løpet av 90 min mot Fyllingsdalen.
Skeid-trener Ole-Kristian Vikan var alt annet enn imponert over det Skeid-laget hans viste i løpet av 90 min mot Fyllingsdalen. Foto: Foto: Jonas Wikborg
Ole-Krisitan Vikan pakker sakene sine og går hvis ikke Skeid-guttene hever seg mange hakk i onsdagens cupkamp mot Vålerenga.

BISLETT STADION: – Helt ærlig så får jeg mest lyst til å slutte etter slike kamper. Vi gjør ingenting av det vi er enige om på forhånd. Vi bruker for mye tid med ball og mangler bevegelse. Ser det slik ut på onsdag, så slutter jeg, sier Skeid-trener Ole-Kristian Vikan.

LES MER: – DETTE ER DEN VIRKELIGE KAMPEN OM OSLO.

– 10 gode, resten elendige

Skeid fikk så vidt med seg ett poeng i kampen mot Fyllingsdalen etter at toppscorer Stian Nikodemussen utlignet til 2-2 på overtid. Det var ikke nok til å imponere treneren.

– Jeg følte ikke glede ved scoringa engang, så dårlig spilte vi. Og selv om ett poeng er bedre enn null, er det nesten bedre å få en ordentlig smekk i trynet slik at man skjønner alvoret, raser Vikan.

Han er fornøyd med de første 10, men etter det synes han Skeid-laget fremstår som et kompislag – bortsett fra at et kompislag har det gøy når de spiller. Kaptein Jo Andreas Gundersen er enig i at dagens innsats var langt ifra der den skulle.

Krever selvransakelse

– Jeg kan ikke huske at sist gang vi spilte så dårlig, og jeg skjønner at treneren er skuffet. Vi har ikke funnet flyten i år, og det virker som om vi knyter oss når vi kommer til kamp, sier kapteinen.

Trener Vikan vil imidlertid ikke høre på noen unnskyldninger, og kommer til å gå i seg selv før onsdagens cupkamp mot Vålerenga. Det krever han at spillerne også gjør.

– Da får de vise at de har et hjerte for klubben, sier han.

Taper når investoren ser på

Han kan informere om at det likevel er serien som betyr mest, og cupkampen mot Vålerenga er, foruten en økonomisk opptur, kun en gulrot. Og klubben med opprykksambisjoner før sesongen har startet dårlig, for Skeid står kun med én seier på de første fire.

LES MER: TRIBUNEKAMPEN FØR SKEID - VÅLERENGA.

Og selv om Vikan er tydelig irritert over dagens innsats, lurer han spøkefullt frem en alternativ måte å vinne kamper på.

– Hver gang investoren (Even Berntsen, journ. anm.) kommer på besøk taper vi. Kanskje han bare må slutte å komme på kampene våre, avslutter han.

LES MER: SLIK GIKK DET I 1. RUNDE FOR OSLOLAGENE.

Skeid møter Vålerenga i cupens 2. runde på Bislett den 9. mai klokken 18.00.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere