RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Truet moren (89) med kniv

52-åringen likte ikke at moren reagerte på at han drakk alkohol og tok piller. Dermed dro han opp en kniv og truet den sengeliggende kvinnen.

OSLO TINGRETT: Hendelsen skjedde på Ammerud 8. desember i fjor. Mannen er bosatt i Bydel Østensjø og var på besøk hos moren.Han hadde tatt noen piller og drukket litt sprit. Det kom en del støy fra leiligheten over hvor det ble pusset opp og 52-åringen var i dårlig humør på grunn av dette. Da moren sa hun ville ringe mannens bror for å fortelle om blandingsmisbruket, skal mannen ha tatt opp en kniv og sagt «denne skal jeg drepe deg med».

Mannen nektet for dette i tingretten og mener han kan ha sagt noe sånt som «din gamle røy» til moren. Moren forklarte like etter hendelsen til politiet at sønnen hadde fremsatt truslene. Hun trakk senere denne forklaringen i retten.

Etter hendelsen fikk sønnen besøksforbud i seks måneder, men dette ble opphevet etter morens ønske etter to måneder.

Tingretten mener trusselen var av en slik art at den fremkalte alvorlig frykt hos kvinnen.

Mannen er tidligere straffedømt en rekke ganger, blant annet for tyveri, bedrageri og overtredelse av narkotikalovgivningen. Han må nå 15 dager i fengsel for truslene mot sin egen mor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere